Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin yeniden evlendiğini görmek

Rüyada birinin yeniden evlendiğini görmek

Rüyada birinin yeniden evlendiğini görmek toplumdaki yerinin, mesleğindeki statüsünün de artacağına, çalışmalarının takdir edileceğine, çok zor zamanlar geçirileceğine ve atılan her adımda daha kötü bir durum doğacağına, yetenekleri üzerinde daha fazla uzmanlaşacağına, kendisini geliştireceğine, büyük kazançlar elde ederek uzun yılardan beri hayal ettiği ve hep sahip olmak istediği şeyler için kullanacağına, maddi durumunu biraz daha düzeltebilmek için farklı işlere başvuru yapacağına, rızkının ve kazancının eksilmeyeceğine, işlerinin yolunda gideceğine, ticaret ehli olacağına, üzüntülerin ferahlığa, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, kişinin hayal kırıklığı yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin yeniden evlendiğini gördüyseniz:

  • Değişmesi gereken şeyler varken, farklılaşması gereken şeylerin olduğu gibi kalmasında ısrarcı olmamalısınız.

Rüyada kocayla yeniden evlendiğini görmek sorunlu olaylarla karşılaşacağına, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine, isteklerinin erteleneceğine, tüm yaşamını donanımlı kimse haline gelmek için harcamaktan geri durmayacağına rivayet eder.

Rüyada eski eşiyle yeniden evlenmek aksine her şeyi daha da güç hale getireceğine, hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına, verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasının yeniden evlendiğini görmek tatsızlıkların yaşanacağına, hikmetli ve asil insanlardan olacağına, insanlara yol göstereceğine, uzak bir yerde oturan çok sevdiği bir kişiye kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeniden evlenmek buna rağmen içinde barındırdığı pişmanlık yüzünden kendisini hiç affetmeyeceğine, bol ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, maddi problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, hayallerin gerçekleşeceğine yorulur.

Rüyada arkadaşının yeniden evlendiğini görmek sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, daha önce hiç tatmadığı mutluluklar tadacağına, hayırlı bir yola çıkılacağına, arkadaş ve dostlarının her zaman yanında olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeniden başkasıyla evlenmek dualarının ve tövbelerinin de kabul olacağına, evinde kaynayan tenceresinin boş kalacağına, dertlerine derman bulacağına işarettir.

Rüyada evli bir kadının yeniden evlendiğini görmek insanlardan çeşitli tepkiler alabileceğine, projelerinin engellenmeye çalışılacağına, işinde yetkin, bilge ve alim kimse haline geleceğine, hep daha ileriye gitmek ve en iyisi olmak için ettiği duaların, dileklerin kabul olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kocanla yeniden evlendiğini görmek sorunların çözümü için gerekli kararların zaman kaybetmeden verileceğine, bol nimete kavuşulacağına, daha fazla gelir sahibi olunacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine, yakalayacağı fırsatların kıymetini bilemeyeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments