Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının yeniden evlendiğini görmek

Rüyada başkasının yeniden evlendiğini görmek

Rüyada başkasının yeniden evlendiğini görmek rüyayı gören kişinin o kimseye karşı içine kurt düşeceğine ve kafasında bazı soru işaretleri uyanacağına, her açıdan kuvvet sahibi olunacağından, iş konusunda da istenilen başarıların elde edileceğine, bir sebeple aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, işlerindeki verimin ve rızkındaki bolluğun artacağına, her şeyi kaybedip sıfırdan bir hayat kurmak zorunda kalınacağına, işe ve aşa kavuşacağına, kazancını, rızkını, mallarını ve makamını garantileyeceğine, bir türlü ödeyemediği borçlarını yakında ödeyeceğine yorulur.

Rüyada başkasının yeniden evlendiğini gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızı ya da iş hayatınızı ilgilendiren konularda ilerleme sağlamak istiyorsunuz.

Rüyada kardeşinin yeniden evlendiğini görmek maddi güç elde edeceğine, ailevi sorunlar yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına işarettir.

Rüyada evli birinin yeniden evlendiğini görmek üzüntülü ve sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulacağına, iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına ve yapacağı birçok çalışma ile hayırlı kazançlar elde edeceğine, iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına, çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine, mutlu olmanın yollarını bulacağına tabir olunur.

Rüyada eşle yeniden evlenmek çok büyük tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, kırgınlıkların biteceğine, askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine ve zamansızlıktan ötürü bir türlü çıkılamamış olan bir seyahate ya da yolculuğa çıkılacağına, borçlarından, maddi yükümlülüklerin verdiği ağırlıktan, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına delalettir.

Rüyada annesinin yeniden evlendiğini görmek kaçırılan fırsatların tekrar yakalanacağına, ancak hemen ardından büyük bir atılım yapılarak çok iyi bir iş hayatına sahip olunacağına, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, ekonomik kayıpların sürekli artacağına rivayet eder.

Rüyada gelinlik giymek yeniden evlenmek ferahlığa ve çok büyük bir bolluğa çıkılacağına, maddi olarak sorun yaşayan kişilere iş vereceğine, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada evliyken yeniden evlenmek işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına, sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine delalettir.

Rüyada eski eşiyle yeniden evlenmek sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine, insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına, yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine, yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gelinlik giyip yeniden evlenmek kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine, çözüm için karar verme aşamasında ikilemde kalacağına, doğru işler yapacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments