Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kocanla yeniden evlendiğini görmek

Rüyada kocanla yeniden evlendiğini görmek

Rüyada kocanla yeniden evlendiğini görmek amirleri veya yöneticilerinin desteğiyle kısa zamanda yükseleceğine, düşmanlarının çatlamasına vesile olacağına, kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına, kötü kişilerden uzak durulacağına ve uzun zaman önce kırgınlık yaşanmış birisi ile aranın düzeltileceğine, maddi olarak zarar edeceğine, işinde zarar edeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, ancak hemen ardından büyük bir atılım yapılarak çok iyi bir iş hayatına sahip olunacağına, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, hayalkırıklıklarının giderileceğine delalet eder.

Rüyada kocanla yeniden evlendiğini gördüyseniz:

  • İhtiyacı olan her anda, yanıbaşında insan bulabilen nadir şanslı insanlardan birisiniz.

Rüyada kocasıyla yeniden evlenmek yaşam koşullarının çok daha iyi hale geleceğine, sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına, hiçbir zaman yokluğa ve fakirliğe düşmeyeceğine, işsiz ve aşsız kalmayacağına tabir olunur.

Rüyada kocayla yeniden evlenmek ruhsal ve parasal olarak çok rahat ettirecek bir karar verileceğine, çevresi ile son derece uyumlu ve ruhen de sakinleşmiş olacağına, çok büyük bir işe girileceğine, bu işte üçkağıtçı ve uyanık geçinmeye çalışan bir kişi ile sorun yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada kocayla yeniden evlendiğini görmek sorunların günden güne daha da artacağına ve sıkıntılı bir işe girileceğine, kısmetli bir yıl geçirileceğine, kendisini çok sevdiği kişiler ile mutlu bir iş kararı verirken bulacağına, büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine rivayet eder.

Rüyada kocanla yeniden evlendiğini görmek gereksiz yere harcamak nedeni ile bir süre sonra maddi zorluklar yaşanacağına, yeni bir iş bulacağına, kendisine çok büyük zarar veren durumların sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada kendi kocasıyla yeniden evlenmek çok büyük atılımlar yapılacağına, huzurlu, sıhhatli, mutlu, uzun ömre, uzun zamandan beri askıda kalmış olan bir işin nihayete erdirileceğine inanılır.

Rüyada kocasıyla yeniden evlendiğini görmek sorumluluklarından da asla kaçmayacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına, iyileşeceğine, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına inanılır.

Rüyada eski kocasıyla yeniden evlenmek en yüksek makamlara oturacağına, meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine, sorunlarını, sıkıntılarını, geride bırakacağına, yaptığı çalışmaların rağbet görmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeniden eşiyle evlenmek kazancındaki verimliliğin artacağına, işlerinin yoluna gireceğine, zorlukların yakın zamanda biteceğine, geçim derdine gireceğine, aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments