Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşının yeniden evlendiğini görmek

Rüyada arkadaşının yeniden evlendiğini görmek

Rüyada arkadaşının yeniden evlendiğini görmek her geçen gün daha güzel zamanlar geçireceğine, ortak olarak gireceği bir işte çok acemi olan ortağının kendisini geliştirmesinde büyük bir yardımda bulunacağına, başarılarının ses getirmesi sayesinde çok büyük kişilerden iş teklifi alacağına, girilecek bir yolda verilen kararlar sayesinde çok rahat edileceğine, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde kazancının epey artacağına, yapılan bu hamleden ötürü iş ve aile hayatındaki kişilerden ağır eleştiriler geleceğine, hasta iseniz yakın zamanda şifa bulacağınıza, kendisinin sonuçtan mutlu olacağına yorulur.

Rüyada arkadaşının yeniden evlendiğini gördüyseniz:

  • Belli ödemeler veya tahsilatlar da gerçekleştirilebilir.

Rüyada arkadaşının yeniden evlendiğini görmek uzun zaman önce ara verilmiş okula devam edileceğine, rahatlayacağına, hem bedenen hem de ruhen iyileşeceğine, kendisine kar getirecek girişimlerde bulunacağına alamet etmektedir.

Rüyada kardeşinin yeniden evlendiğini görmek maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine, iş hayatında üst bir mevkiye terfi edileceğine, geçim sıkıntısı yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eşinin yeniden evlendiğini görmek fesada ve haksızlığa karışacağına, işindeki verimliliğinin düşeceğine, hatırı sayılır ve sözü geçen kişi haline geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeniden aynı kişiyle evlenmek kafa olarak daha rahat edileceğine, daha kararlı bir kişi olunacağına, hem verimi yükselteceğine, iş hayatında çok büyük başarılar kazanacağına, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine işaret eder.

Rüyada evliyken yeniden evlenmek bazı büyük sorunlarla uğraşılacağına, işlerine verimin hâkim olacağına, sonra kendi işini kuracağına delalet etmektedir.

Rüyada kendi eşiyle yeniden evlenmek platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, karanlıkların aydınlanacağına ve depresif bir kişilik sergileyen bir akrabanın düzeleceğine, dert ettiği maddi sorunları ve bunlara bağlı olarak ortaya çıkan ailevi sorunları yakın bir zaman içinde çözeceğine ve huzura kavuşacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, uzun ömürlü bir kişi olunacağına delalettir.

Rüyada eski eşiyle yeniden evlenmek hayata karşı cesaretini kıracağına, içinde bulunduğu zor durumlardan çok sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği büyük destek sayesinde kurtulacağına, çok zor zamanlar geçireceği, başını hastalıklardan ve üzüntülerden kaldıramayacağına alamet eder.

Rüyada evli olduğun kişiyle yeniden evlenmek yakın zamanda gerçekleşmesi  gereken bir çalışmanın bir türlü başlamayacağına, hayat içerisinde yepyeni bir sayfa açılacağına, onlar nedeni ile büyük bir darbe yiyeceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments