Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeniden evlenmek

Rüyada yeniden evlenmek

Rüyada yeniden evlenmek bolluk ve bereket dolu günler yaşanacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, mutluluğun ve sağlığın daim olacağına, ona kol kanat gereceğine, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, elinin sıkışacağına, koltuğunun yükseleceğine, gelirinin artacağına, onlarla birlikte hareket edeceğine, bu sayede rahatlığa, kolaylığa, rızka, kazanca, hayra, iyiliğe ve güzelliğe ulaşacağına, borçlarının ödeneceğine, elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada yeniden evlenmek gördüyseniz:

  • Çok fazla önemsemediğiniz işlerle uğraşırken aniden aklınıza sizin için önemli bir konuda ilerlemenize ya da isteklerinizi gerçekleştirmenize faydası olabilecek fikirler gelebilir.

Rüyada gelinlik giymek yeniden evlenmek ticaret hayatında cesaretini kaybedeceğine, ekmeksiz ve aşsız kalacağına, ödeme güçlü çekeceğine, kişinin daha önce hiç yaşamadığı kadar rahat koşullarda yaşayacağına, maddi anlamda güçleneceğine delalet etmektedir.

Rüyada eşle yeniden evlenmek çocuklar gibi mutlu olacağına, gayretlerinin ödüllendirileceğine, aile hayatının kötüye gideceğine, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, atılacak adımların hatalı olması yüzünden işlerin daha da kötüye gideceğine, bir sağlık sorunu yaşanacağına delalet eder.

Rüyada kocasıyla yeniden evlenmek hayırlı bir erkek ile evleneceğine, maddi anlamda güç kazanmak için doğru girişimler yapacağına, maddi gücünün artmasıyla beraber kudret sahibi olacağına delalettir.

Rüyada gelinlik giyip yeniden evlenmek parasız kalmaya, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zamanda kurtulacağına, onlar sayesinde hayırlı fırsatlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada evli kişinin yeniden evlendiğini görmek hayırlı, güzel, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, toplumdaki prestijinin de sarsılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kocanla yeniden evlendiğini görmek parasal olarak hayli iyi bir duruma gelineceğine, alınacak bir kararla kişinin kendisine ait bir yuva kurmak için girişimlerde bulunacağına, kendisini üzen ve sıkıntıya sokan durumların yakında düzeleceğine yorulmaktadır.

Rüyada aynı kişiyle yeniden evlenmek böylece işlerinin günden güne daha iyi bir hayata adım atacağına ve geçirdiği zor günlerin tamamen biteceğine, daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine, borçlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına yorulur.

Rüyada anne ve babanın yeniden evlendiğini görmek kendi hataları ile yüzleşeceğine, işlediği günahların ve yaptığı hataların farkına varmaya başlayacağına, çaresiz insanların çaresi olacak işlere imza atacağına, sıkıntılı olduğu bir durumda rüya sahibinin sevinçten havalara uçmasına vesile olacak bir haber alacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments