Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin yatağına yatmak

Rüyada birinin yatağına yatmak

Rüyada birinin yatağına yatmak maddi ve manevi olarak mutlu olunacağına, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına ve sevdiği kişilere yardım edeceğine, aile hayatında çok üzücü olaylar ile karşılaşacağına, yaşamının da, işlerinin de iyileşme ve düzelme göstereceğine, alınan eğitim sayesinde girilecek bir işte terfi alınacağına, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, bir anda büyük bir fırsat yakalanılacağına ve sorunsuz geçecek bir döneme girileceğine, rahat bir yaşama kavuşulacağına,  mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine delalet eder.

Rüyada birinin yatağına yatmak gördüyseniz:

  • Bazı plan veya projelerde yapacağınız ufak tefek düzenlemeler mükemmel sonuçlar doğurabilir.

Rüyada büyük yatakta yatmak konferans ve seminerlere katılacağına, yolunun açık olacağına, kendisini üzen ve kıran kişileri hayatından çıkaracağına rivayet etmektedir.

Rüyada yer yatağında yatmak iş konusunda sıkıntı çekileceğine, sağlık ve huzur dolu bir döneme gireceğine, aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına işarettir.

Rüyada eski yatakta yatmak işlerin yakın zaman içinde yoluna gireceğine, rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına, adından konuşulur olacağına, terfi edeceğine, zenginliği bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada yatakta yüzüstü yatmak geleceğin güzel ve hayırlı olacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, onlar nedeniyle aksilikler yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada temiz yatakta yatmak yapılan çalışmaların büyük ses getirmesi sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, para sorunu olmadan, kimseye el açmadan yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada yatakta erkekle yatmak kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, eşinin içinde bulunduğu sorunlardan kurtulmasını ve kötü olaylar ile karşılaşmamasını sağlayacağına, el attığı bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine inanılır.

Rüyada dar yatakta yatmak olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına, işlerinin baltalanacağına ve sıkıntılı günler geçireceğine, çok üzüntülü ve stresli günlerin yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada yatakta ters yatmak aile hayatında yaşanacak tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, çocuklarının ve torunlarının hep çevresinde bulunacağına, bir sebeple işlerinde çok büyük sorunlar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments