Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada temiz yatakta yatmak

Rüyada temiz yatakta yatmak

Rüyada temiz yatakta yatmak kız çocuğunun olacağına, sevilen kişilerle bazı konularda ters düşüleceğine, yapacağı büyük çalışmalar sayesinde çok yüksek mevkilere sahip olacağına, yeni kararlar alınacağına, daha önce kendisi için değerini yitirmiş olan bir şeyin eski önemine kavuşması ile çok başarılı olacağına, kurulu düzeninin olacağına, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine, onuruna ve şerefine leke süreceğine, borçlanarak bazı işlere atılacağına sonra da emeğinin karşılığını alıp, rahata kavuşacağına ve keyfini süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada temiz yatakta yatmak gördüyseniz:

  • Belli bir ilişkinizde veya durumda emirler verme eğilimi gösterebilirsiniz.

Rüyada temiz bir yatakta yatmak geçimden, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, hayal kırıklığına düşeceğine, üzüleceğine, zor durumda kalacağına, daha eğitimli, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, aydınlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada temiz yatakta yatmak yaşamının yoluna gireceğine, ihtiyacı olan çarelerin, çözümlerin ve şifaların karşısına çıkacağına, ailesiyle olduğu gibi akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına ve onlarla hep iyi geçineceğine, hisleri ile hareket etmesi yüzünden hatalara karşı açık olacağına inanılır.

Rüyada arkadaşınla aynı yatakta yatmak bugüne kadar kendisine müsamaha gösteren ailesinin artık destek vermeyeceğine, muradına ereceğine ve daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, zarar edilen çalışmaların kısa süre içinde kara geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada eski yatakta yatmak daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine, kendisine hayır getirmeyecek kararlar alacağına, kişinin toplumdaki statüsünün yükseleceğine, herkesin istediği bir kariyeri olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yatak yatmak çok daha iyi bir konuma geleceğine, değişik, eğlenceli ortamlara gireceğine, yapılan hataların kısa bir süre içinde telafi edileceğine, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına alamet eder.

Rüyada kocayla yatakta yatmak sahip olacağı hayattan da memnun olacağına, eğer başarılı olursa çok büyük kazanç elde edeceğine, uzun zamandan beri devam eden maddi sorunlarının biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada sıcak yatakta yatmak çok mutlu bir hayata sahip olacağına, borçların kısa zamanda ödeneceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, çok hayırlı şeylere yorulur.

Rüyada eşiyle aynı yatakta yatmak korkularının, endişelerinin, borçlarının, yaşam zorluklarının, imkânsızlıklarının biteceğine, karşısına hayırlı kapıların açılacağına, hayır getirecek noktalara gelineceğine, yüzünde güller açacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments