Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yer yatağında yatmak

Rüyada yer yatağında yatmak

Rüyada yer yatağında yatmak yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine, kapanmış olan kapıların Allah’ın izni ile açılacağına, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, işinin gücünün de rast gideceğine, ilk etapta biraz şaşkınlık yaşasa bile daha sonra çok daha rahatlayacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, maddi ve manevi olarak rahat edileceğine, yaşanan bir sağlık sorununun üstesinden gelineğine ve mutlu olunacağına, kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına, büyük paralar kazanarak, zamandan da kar edeceğine, kazancının sağlam ve sabit olacağına, bu düzenin bir gün değil, ömür boyu süreceğine rivayet eder.

Rüyada yer yatağında yatmak gördüyseniz:

  • Kullandığınız yöntemlerin veya işleri halletme biçiminizin diğerlerininkiyle uymaması sorun yaratabilir.

Rüyada yer yatağında yatmak rızkının eksileceğine, kazancının azalacağına, birçok kişinin yapması gereken işin altında kalınacağına, ahlakta da olgunlaşıp, güzelleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ayrı yataklarda yatmak Allah’a sığınıp ondan af dileyeceğine, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, şerefe ve izzete yorulmaktadır.

Rüyada tanımadığın biriyle aynı yatakta yatmak yaptığı işler sayesinde kazanç elde edeceğine, çok bereketli ve bolluk içinde hayat bir yaşayacağına, güzel işler yapacağına, aile hayatında yaşanacak tartışmaların ve sorunların sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada yatağa yatmak aile bireyleri arasındaki bağın gün geçtikçe kuvvetleneceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, yüzünün güleceğine, kısmetlerinin açılacağına alamet eder.

Rüyada yatakta bir adamla yatmak arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına, uzun zamandan beri yapılan çalışmalarda ortaya çıkan sıkıntıların sona ereceğine, kırılacağına rivayet eder.

Rüyada kirli yatakta yatmak haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada yatakta yüzüstü yatmak çok hayırlı bir kısmet ile karşılaşıp çok mutlu olunacağına, kazancının ilk önce azalacağına sonra da tamamen kesileceğine, yaşadığı sıkıntılardan ve sorunlardan yakın bir zamanda kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada eşiyle aynı yatakta yatmak çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, hiç olmadık bir sebepten ötürü parasal ve ruhsal zarara düşeceğine, beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, büyük rahatlık yaşanacağına ve sevinçli günlerin gelip iş hayatını ve aile hayatını tamamen değiştireceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments