Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin uzun saçlı olduğunu görmek

Rüyada birinin uzun saçlı olduğunu görmek

Rüyada birinin uzun saçlı olduğunu görmek sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına ve yardıma muhtaç insanları çok sevindireceğine, iş hayatında herkesin saygı gösterdiği bir kişi olacağına, büyük bir proje ortaya koyacağına, karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, canını dişine takarak kazandıklarını kaybedeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi üzüntü çekmeden kurulacağına, zafer ve bol kazanç getireceğine, değer verdiğiniz birine karşı olan hislerinizin git gide kaybolmasına, çok hayırlı kişiler ile çeşitli ortaklıklar kurup çok zengin olunacağına, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına rivayet eder.

Rüyada birinin uzun saçlı olduğunu gördüyseniz:

  • Kabiliyetlerinizi sergilemek için bir çok fırsatla karşılaşacaksınız.

Rüyada siyah ve uzun saç görmek maddi ve manevi açıdan zorluklarla karşılaşılacağına, kardeşlerin birbirine destek vereceğine, helal ve bol rızka kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendini çok uzun saçlı görmek sevdiği kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine işarettir.

Rüyada saçı uzun kadın görmek keyfinin yerine geleceğine, işlerinin açılacağına, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, büyük kazançlar elde edeceğine ve eline geçen bütün işleri çok düzgün bir şekilde çözerek insanların takdirini ve saygısını kazanacağına inanılır.

Rüyada başkasının uzun saçını kesmek hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, aldığı dualarla işlerinin de yolunda gideceğine, hayırlı bir haber alınacağına ve konuşulacak bazı konuların yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine, kendisi için uygun olduğunu düşündüğü bir çalışmaya çok sevdiği bir kişi ile birlikte gireceğine işarettir.

Rüyada kocasını uzun saçlı görmek keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, zor ve sorunlu bir döneme gireceğine, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, malların çoğalacağına delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşını uzun saçlı görmek beklentilerinin yerine geleceğine, elinde bulunan işleri de çok kısa zamanda ve pek zorluk çekmeden bitireceğine, ancak doğru zamanda yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede işyerinde ve evinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına delalet eder.

Rüyada saçlarının uzun ve güzel olduğunu görmek bolluğa ve berekete kavuşacağına, mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, iş hayatında iniş yaşanacağına, kıskanılan ve her işi rast giden biri olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saçları uzun ve örgülü görmek sevdiği kişilerin sırt çevireceğine, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, mali krize gireceğine, esenleyeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments