Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının uzun saçını kesmek

Rüyada başkasının uzun saçını kesmek

Rüyada başkasının uzun saçını kesmek işlerin yoluna gireceğine, kurulu bir düzenin sağlanacağına, çok iyi şeylere, huzura erileceğine, bazı konularda kararsızlık yaşanacağına, vefalı bir insan olacağına, itibarın sarsılacağına, kasasının daha çok para dolacağına, yenileneceğine ve sıhhate kavuşacağına, rahatsızlık veren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına vebazı küçük sorunlar yüzünden hayata geçirilemeyen bir projenin gerçekleştirileceğine yorulur.

Rüyada başkasının uzun saçını kesmek gördüyseniz:

  • Size heber getiren kimse kötü niyetli olmasa bile o da yanıltılmış olabilir.

Rüyada uzun saçını kesmek hayırlı ve kazançlı fırsatlar kazanılacağına, başarılı ve hırslı oluşu sayesinde ticaret hayatının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, işlerine verimin hâkim olacağına rivayet eder.

Rüyada uzun saçı kesmek tüm gözleri üzerinde toplayacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, ailesi ve arkadaşları ile çok huzurlu, mutlu ilişkiler kuracağına işaret eder.

Rüyada uzun saç kesmek dertlerine çare bulacağına, kısmetlerinden olacağına, sıkıntılı bir dönemin ardından büyük bir mutluluk yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada başkasının uzun saçını kesmek çok zor durumlara düşeceklerine, aile hayatlarını bozulacağına, patron koltuğunda oturacağına ve çok iyi noktalara geleceğine, çok üzüntülü ve sıkıntılı günlerin yaklaşmakta olduğuna ve yaşanan her olayın işleri gittikçe daha kötüye götüreceğine delalet eder.

Rüyada uzun saçı kısa kesmek rahat edeceğine, ferahlayacağına, çok hayırlı ve iyi insanlar ile karşılaşarak en kısa zamanda evlilik yoluna girileceğine ve rüyayı gören kişinin, temizliğine ve beslenmesine dikkat etmesi sayesinde çok sağlıklı ve uzun ömürlü bir kişi olacağına, başarılı olundukça özgüvenin artacağına yorulmaktadır.

Rüyada uzun tırnak kesmek işlerinin açılacağına ve bu sayede hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine, çok mutlu olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından eser kalmayacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür süreceğine, hesap yapmadan, kısıtlama yoluna gitmeden rahatça harcama yapacağına delalet eder.

Rüyada uzun kıl kesmek eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine ve bir türlü orta yolu bulamayacağına, kişinin daha sonra ödeme zorluğu çekeceğine ve elinde maddi değeri olan her şeyi satmak zorunda kalacağına, gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına inanılır.

Rüyada saçları uzun ve güzel görmek neşesinin ve keyfinin yerinde kalacağına, eline para geçeceğine ve geçen parayı da hayır işlerinde kullanacağına, hayallerini gerçekleştirmek için adımlar atacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments