Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah ve uzun saç görmek

Rüyada siyah ve uzun saç görmek

Rüyada siyah ve uzun saç görmek zenginleşeceğine, başta umutları olmak üzere sahip olduğu maddi ve manevi değerleri kaybedeceğine, sarsılacağına, beraberinde pek çok arzusuna ulaşacağına, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine, ihtiyaçlarını kolaylıkla gidereceğine ve daha fazla maddi olanak sahibi olacağına, asla yüksünmeyeceğine, hayalindeki herşeye yakın zaman içinde kavuşacağına, kişinin dünya malında önemli derecede bolluk yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada siyah ve uzun saç gördüyseniz:

  • Ektiğiniz tohumların karşılığını alabilirsiniz.

Rüyada uzun siyah saç görmek çok rahat, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına, iş hayatında rüya sahibinin çok kazançlı çalışmalar gerçekleştireceğine, bu duruma bağlı olarak çok büyük başarılar kazanacağına inanılır.

Rüyada siyah ve uzun saç görmek kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine ve kazanılan paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, kazancındaki verimliliğin artacağına, işlerinin yoluna gireceğine, işyerinde ve evde bereketin ve bolluğun artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada uzun siyah saçlı olduğunu görmek bazı yorumculara göre ise de kişinin ahirete göç edeceğine, bununla kalmayarak iflas edeceğine, eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına işaret eder.

Rüyada uzun siyah saçlı erkek görmek rüya sahibinin zor bir halden kurtularak babasına çok dua edeceğine, dayanışmanın ve düzenin artacağına, kötü düşünceli bir kişinin tüm çabalarına rağmen büyük bir işte başarılı sonuçlar alacağına yorulur.

Rüyada siyah uzun saçlı bebek görmek tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, yakın bir zamanda hayal edilen eve kavuşulacağına, çok büyük işlere girerek çok büyük kazançlar elde edeceğine, insanlar arasında çok tanınan biri olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada siyah uzun saçlı kadın görmek hayatında meydana gelecek güzel gelişmeler sayesinde huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, asılmış olan yüzünün gülmeye başlayacağına, isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine ve terfi yolunun açılacağına, özellikle bekar kimseler için eğlenceye düşkün, konuşkan ve samimi biri ile evlilik yolunda hareket edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kendini uzun siyah saçlı görmek çok güzel ve rahat bir hayata adım atılacağına, duyulan üzüntü ve yardıma ihtiyacı olan insanlara Allah’ın izni ile en iyi şekilde yardım edileceğine, karşısına çıkan engelleri çok zorluk çekmeden kısa bir zaman içinde atlatacağına, getirisi çok olan işler yapacağına delalet eder.

Rüyada saçı uzun ve siyah görmek içine düştüğü kötü durumlardan kısa zamanda kurtulacağına, helal lokma yiyen rüya sahibinin rızkının da sürekli artacağına, şansının ve bahtının açık olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments