Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini çok uzun saçlı görmek

Rüyada kendini çok uzun saçlı görmek

Rüyada kendini çok uzun saçlı görmek yapılan işlerin rağbet görmesi sayesinde kazancın katbekat artacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde geçeceğine, kendisine söylenen her sözü fazlasıyla ölçüp biçeceğine, parasal sıkıntılarının deyim yerindeyse artık boyunu aşacağına, toplum tarafından takip edilen ve sevilen bir kişi olunacağına, etrafındaki bazı kişilerden çok büyük ihanetler göreceğine, bir araya geleceğine, fikirlerini, düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına, daha önce yaşadığı olaylardan ötürü çok kötü olan ruhsal durumunun daha kötü bir hale geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kendini çok uzun saçlı gördüyseniz:

  • Fikirleriniz veya verdiğiniz mücadele ne kadar doğru ya da mantıklı olsa da, bazı kişileri yanlış yapmaktan vazgeçirmeye yetmeyebilir.

Rüyada saçlarını uzun ve sarı görmek hayatının geri kalan döneminde yalnız olacağına ve hayatının böyle devam edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından en kısa süre içerisinde kurtulacağına, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine ve olaylara daha farklı ve olumlu bir bakış açısı takınacağına yorulmaktadır.

Rüyada uzun siyah düz saç görmek işlerinin çok büyük bir şekilde sıkıntıya gireceğine, hayırlı olarak girdiği işlerin zarar vereceğine, aile hayatı içinde çok büyük üzüntüler yaşayacağına, alınan hayırlı ve güzel başarılar sayesinde çok iyi ve hayırlı bir noktaya gelineceğine, hasreti çekilen bir kişiye kısa sürede kavuşulacağına delalet eder.

Rüyada saçlarının uzun ve güzel olduğunu görmek ardından imkânlarını kullanarak bu sıkıntıdan kurtulacağına, kararını verdiği bir işte çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, kırıldığı bir kişi ile arasını düzeltmek için çok büyük bir çaba göstereceğine, arkadaş ilişkilerinde küslüklerin, kırgınlıkların, alınganlıkların hasıl olacağına, uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına tabir olunur.

Rüyada babanın saçını uzun görmek hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, çok sorun yaratan olaylar ile karşılaşılacağına, cebine giren paranın gittikçe azalacağına, kendisini yalnız ve çok kötü hissedeceğine, rahat bir hayatın kapısının açılacağına yorulur.

Rüyada uzun ve dalgalı saç görmek bolluk ve bereket dolu bir dönem yaşanacağına, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, yapılan işlerin çok büyük sorunlar yaratmaya başlayacağına, ortaya konan çalışmaların kazanç getirmemesi yüzünden maddi ve manevi olarak çok zorluk çekileceğine, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine inanılır.

Rüyada kısa saçı uzun görmek çok doğru bir yol tutulacağına, hayırlı bir kısmet çıkacağına, asil kimselerden çıkacağına delalettir.

Rüyada saçını kıvırcık ve uzun görmek atılan adımların zarar vereceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, üzüntülerin daha da artacağına, işlerin çok kısmetsiz ve bereketsiz olacağına, maneviyatının çökeceğine, işlerinin aksayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendi saçı uzun görmek zor zamanlardan geçerek ferahlığa çıkmaya çalışacağına, rahatsızlıklarla boğuşulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, düzenin bozulacağına, haneye nifak gireceğine, içinde bulunduğu imtihanı verip veremeyeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments