Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cam kapı kilitlemek

Rüyada cam kapı kilitlemek

Rüyada cam kapı kilitlemek kötü kişilerin yenilgiye uğratılacağına, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, geleceği için atacağı yeni ve hayırlı adımlara, maddi olarak da yüksek konumlara erişeceğine, yardıma ihtiyaç duyacağına, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, kötü günler yaşayacağına, üzüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada cam kapı kilitlemek gördüyseniz:

  • Ne kadar iyi bütçe yaparsanız o kadar çok ilerleyebilirsiniz.

Rüyada cam kapı kilitlemek rüya sahibinin geçim derdinin biteceğine, sorunlarla ve sıkıntılarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, hayallerine ulaşmak adına ek bir işe girerek programlı bir şekilde devam edeceğine tabir olunur.

Rüyada kapıyı kilitlediğini görmek kavgaların ve tartışmaların ortadan kaldırılacağına, evlatlarından hayır bulacağına, rüyayı gören kişinin hanesine büyük bir bereket getireceğine işarettir.

Rüyada açık kapıyı kilitlemek yatırım yapabilme imkânı elde edeceğine, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, kişinin bolluğa ve bereket kavuşup, rahatlık içinde yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada korkudan kapı kilitlemek çok uzun bir zaman boyunca aile bireyleri arasında tartışma ve sürtüşmelerin yaşanacağına, çok büyük üzüntüler yaşanacağına, bu durumun iş hayatına da yansıyacağın ve iş hayatında gayet güzel giden çalışmaların durma noktasına geleceğine, hem de para kaybettireceğine, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine ve çok mutlu olacağı bir hayata adım atacağına alamet eder.

Rüyada kapıyı kilitlemek kendisine yeni bir hayat kurup yeni bir iş bularak yeni bir şeyler gerçekleştireceğine, uygulayacağına, çalışma hayatında bazı sorunların yaşanacağına delalettir.

Rüyada demir kapı kilitlemek dertlerinden arınacağına, dolayısıyla işlerin bozulacağına, kişinin bir süredir etrafındaki ikiyüzlülüklere ve yalanlara karşı tahammül edemediğine ve özel yaşamındaki kişilerle olan bağlarının zayıflamasından dolayı acı çekeceğine yorulur.

Rüyada banyo kapısını kilitlemek huzursuz olacağına, çok yüklü miktarda bir kazanca sahip olacağına, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, kardeşlerden birinin canını sıkan bir olayın daha kötü bir hal alacağına yorulmaktadır.

Rüyada kapı kilitlemek ve açmak verilen sözlerin yerine getirileceğine ve iş konusunda yeni yeni adımlar atılacağına, dikkat çekeceğine ve bu sayede iş dünyasında kısmetlerinin çoğalacağına, musibetlerin ve rahatsızlıkların ortadan kalkacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments