Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aslanı uzaktan görmek

Rüyada aslanı uzaktan görmek

Rüyada aslanı uzaktan görmek güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine, sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına, kendisine kar getirecek yatırımlar yapacağına bu sayede hayatının çok daha rahat, kolay ve zevkli hale geleceğine, işyerine yüklü miktarda para sokacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok yakın bir zamanda sona ereceğine, yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine, yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına inanılır.

Rüyada aslanı uzaktan gördüyseniz:

  • Eviniz ya da ev halkından birisi için bazı harcamalar yapmak zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada aslanı uzaktan görmek uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine, onunla dayanışma içinde kalacaklarına, hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine inanılır.

Rüyada uzaktan aslan görmek makam, söz ve yetki sahibi olacağına, zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine, emeğinden hayır göreceğine, gelirinin çok verimli ve bereketli olacağına alamet eder.

Rüyada uzaktan davul sesi duymak iyi geçiminin biteceğine, insanlarla arasının açılacağına, bir sebeple bazı kişilerden azar işitileceğine, onun iyi olduğunu öğreneceğine, hayatının çok güzel yönde ilerlediğini duyacağına yorulur.

Rüyada uzaktan kumandalı araba kullanmak cesaretini toplayarak kendini üzen ve korkutan şeylerin üzerine gideceğine, rüya sahibinin yalnızlaşacağına, uzun zamandan beri yaşanan iş stresinin bu sayede atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada uzaktan gelen arkadaşı görmek zorlukların, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, işlerinin çok açılacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, yolunun açık olacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine, sağlığının ve işlerinin bozulacağına inanılır.

Rüyada birine uzaktan bakmak nimet ve berekete ereceğine, olumlu, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, verimliliğinin artacağına ve başarılarının devamının geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada uzaktan birine bakmak geçmişi arkada bırakarak önüne bakacağına, şansın ve kısmetin açılacağına, rüya sahibinin işinin gücünün rast gideceğine, bunun aile hayatına da olumlu şekilde yansıyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi uzaktan görmek daha iyi düşünüp yeni projelere hazır hale gelineceğine, insanların duyduğu tüm saygının ve hayranlığın yok olacağına, sıkıntılı durumların üstesinden gelineceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments