Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin üstüne binmek

Rüyada birinin üstüne binmek

Rüyada birinin üstüne binmek yakın bir zamanda da vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine ancak bu dönemin epeyce uzaması üzerine iş ile ilgili olarak çeşitli yollara başvuru yapacağına, kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine, ödeme güçlü çekeceğine, ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, aile içinde geçim sıkıntısı çekilmeyeceği gibi, her zaman elindekiler için şükrederek yaşayan rüya sahibinin her zaman rızkının bol olacağına, sermaye yatırdığı ihalelerin ve üzerinde gece gündüz çalıştığı projelerinin kendisine hayır getirmeyeceğine, girdiği işlerde çok yeni fikirler ortaya koyarak her zaman daha iyi olmaya çalışacağına işaret eder.

Rüyada birinin üstüne binmek gördüyseniz:

  • Kaçınılması zor diyaloglar söz konusu olabilir.

Rüyada at üstüne binmek çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına, aile hayatında tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına, işlerin toparlanacağına yorulur.

Rüyada trenin üstüne binmek yeni bir sosyal hayata adıma atacağına, bir sebeple aile bireyleri arasında hiç istemediği durumların meydana geleceğine, adının ve şanının yürüyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kedinin üstüne binmek hayattan alınan zevkin daha da artacağına, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, insanları kandıracağına delalet eder.

Rüyada kaplumbağanın üstüne binmek işsiz ve ekmeksiz kalacağına, önemli ve saygın birinden yardım alacağına, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına ve her zaman destek göreceğine, iş arkadaşları arasında tartışma yaşanacağına yorulur.

Rüyada filin üstüne binmek canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine, adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına, yeni bir ilişkiye başlamaya yorulmaktadır.

Rüyada kamyonun üstüne binmek işlerinin istediği gibi olacağına, bankada önemli oranda parasının, birden fazla evinin ve arabasının ayrıca kendisine bolluk, bereket, ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada atın üstüne binmek dinen hayırlı ibadetler yaparak sevap işleyeceğine, parasal ve ruhsal olarak çok iyi olunacağına, ekmeksiz ve aşsız kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada inek üstüne binmek herkese iyilik yaparak insanların gözünde değerini artıracağına, onları rahat ettireceğine, her zaman sevgi göreceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments