Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada at üstüne binmek

Rüyada at üstüne binmek

Rüyada at üstüne binmek hak yolundan sapmadan ilerleyeceğine, kısa bir zamanda bulunduğu mevkiden daha iyi bir mevkiye ulaşacağına, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına, mutluluğu ve huzuru bulacağına ve şansının hayatının sonuna kadar devam edeceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği bir bebeğe kavuşacağına, çok büyük paralar ve mallar kaybedeceğine, iş hayatında çok büyük bir düşüş yaşanacağına, çok mutlu, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine ve evlat sahibi olacağına, ağız tadına kavuşacağına, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına ve kötü bir duruma düşürüleceğine yorulur.

Rüyada at üstüne binmek gördüyseniz:

  • Bir plan, anlaşma ya da düzenleme karışık bir hal alabilir.

Rüyada atın üstüne binmek insanlara yardım edeceğine, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına, çocukları olması halinde de ideal bir ebeveyn olarak parmakla gösterileceğine delalet etmektedir.

Rüyada at üstüne binmek düşmanlardan ve rakiplerden kurtulmanın yollarının bulunacağına, sevilen bir arkadaşla bir iş fırsatının değerlendirileceğine, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, bir koyduğu işten üç alacağına delalettir.

Rüyada beyaz atın üstüne binmek iş hayatında yapılan bir işten büyük bir zarar görüleceğine, çok büyük sorunlar ile karşılaşılacağına, bol kazanç getireceğine, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına delalet eder.

Rüyada beyaz at üstüne binmek gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, sıkıntıların kısa zaman içinde sona ereceğine, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına, alafranga tuvalete küçük tuvaletini yaptığını görmesi, mal kaybına uğrayacağına alamet etmektedir.

Rüyada arabanın üstüne binmek borçların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, yaşanacak tatsız bir olaydan ötürü kalp kırıklığı yaşayacağına, kısa vadede büyük prestij sahibi olunacağına inanılır.

Rüyada deve üstüne binmek mesleki başarı yakalamak adına pek çok kursa katılacağına, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, üzüleceğine, zevk aldığı aktivitelere de daha fazla vakit ayıracağına yorulur.

Rüyada kedinin üstüne binmek kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, alınacak kötü kararlar yüzünden yaşanan parasal sıkıntıların kısa bir süre içinde daha da artacağına, maddi ve manevi olarak ailesinden büyük destek göreceğine işaret eder.

Rüyada kaplumbağanın üstüne binmek işlerinin çok yolunda gideceğine, insanlarla olan uyumunun ve iyi geçiminin de artacağına, tüm duygu ve düşüncelerini de büyük bir samimiyetle dile getireceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments