Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının turşu yediğini görmek

Rüyada başkasının turşu yediğini görmek

Rüyada başkasının turşu yediğini görmek sırtının yere gelmeyeceğine, engel tanımayan biri olacağına, kendini toparlayamayacağına, ilerlemiş yaşta olanlar için de kötü bir olayın yaşanacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde zarar edebileceği bir işe girse bile bu durumu kazanca çevireceğine, sevdiği kişiler ile bazı işlere gireceğine, sadece maddi gücünün değil aynı zamanda manevi gücünün de ömür boyu süreceğine, her işi ile daha çok ses getireceğine, yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına ve hayırlı bir kısmet bulup hayal ettiği gibi bir düğünle evleneceğine delalet etmektedir.

Rüyada başkasının turşu yediğini gördüyseniz:

  • Çelişkiler içindesiniz.

Rüyada biber turşusu yediğini görmek hayallerinin gerçekleşmesi için ettiği duaların kabul olacağına, dedesinden kalan bir toprak sayesinde ev alacağına, ilerledikçe ilerleyeceğine işarettir.

Rüyada arkadaşının turşu yediğini görmek zorlukların, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine ve Allah katında bir günahkâr sayılacağına, rahata kavuşacağına ve keyfini süreceğine işaret eder.

Rüyada başkasının turşu yediğini görmek çok büyük özgüven kazanacağına, sorunların günden güne daha da artacağına, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine, bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada birinin turşu yediğini görmek giyim kuşamına ve dış görünüşüne daha fazla önem vereceğine, ancak tüm bu gelişmeler yaşanırken rüya sahibinin çok mutlu olacağı, iş hayatında başına gelen kötü olaylardan kendisini kurtarabileceği bir durumla karşı karşıya kalacağına, yaşamını tamamıyla olumlu yönde değiştireceğine rivayet eder.

Rüyada salatalık turşusu yediğini görmek amaçlarına nail olacağına, yeşil takım elbise giymek ise kişinin ani bir yolculuğa çıkacağına, maddi yükümlülüklerin azaltılacağına işarettir.

Rüyada birine turşu yedirmek büyük bir ilgi ve değer göreceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, çalıştığı işte yüklü bir zam alınacağına rivayet eder.

Rüyada turşu yediğini görmek sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına veya iş değiştireceğine, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada turşu kavanozu görmek aksiliklerle boğuşulacak ve zorluklar yaşanacak bir çalışmaya girileceğine, hayat içerisinde her zaman iyi insanlar ile karşılaşacağına, uzun bir zaman maddi ve manevi sıkıntılar yaşanacağına, çok büyük zararlar edeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments