Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada turşu yediğini görmek

Rüyada turşu yediğini görmek

Rüyada turşu yediğini görmek musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına, elinde bulunan işlerin çok hayırlı ve çok güzel bir hal alacağına, binbir türlü zahmet çektiği bir işte başına gelen kötü olayların kısa süre içinde düzeleceğine, rüya sahibinin kendisine olan güveninin artacağına, yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, emeklerinin boşa çıkacağı bir işe gireceğine, çevresine karşı tepeden bakan, bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına, eğer işsizse iş bulacağına, başarısızlıklara düşeceğine, kıran kırana bir mücadelenin ardından rakiplerin çok zarar edeceğine ve kısa süre içinde pek beklenmeyen bir performans sergileneceğine işaret eder.

Rüyada turşu yediğini gördüyseniz:

  • Harcamalarınızda da artış görüluyor.

Rüyada biber turşusu yediğini görmek gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine, işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine, gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına, yeni işlere gireceğine, yeni projeler gerçekleştirip iş hayatında büyük bir saygınlık kazanacağına alamet eder.

Rüyada arkadaşının turşu yediğini görmek çeşitli tartışmalar ve münakaşalar yapılacağına, kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon yüksekliği sayesinde rahat edileceğine, neredeyse bir lokma ekmeğe muhtaç olacak duruma geleceğine inanılır.

Rüyada turşu yediğini görmek sorunlarının sürekli artacağına, malından ve parasından olacağına, zor günler geçireceğine, yanlış düşüncelere saplanıp kalınacağına, varlık içinde yokluk çekileceğine yorulmaktadır.

Rüyada salatalık turşusu yediğini görmek hürmetinin, saygının ve sevgisinin de kusursuz olacağına, maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine, kendisine müjdeli haberlerin iletileceğine ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada birine turşu yedirmek söz sahibi olacağına, elin bollaşacağına, kişinin hayat sevincinin artacağına delalet etmektedir.

Rüyada başkasının turşu yediğini görmek hangi yolu seçerse seçsin sonucun kendisi için güzel olacağına, hayırlı bir şekilde başlamış olan bir işin kötü bir şekilde süreceğine, hem de ruhsal olarak yenilenmek için bulunduğu yerden uzaklaşacağına delalet eder.

Rüyada birinin turşu yediğini görmek halk tarafından çok sayılıp sevileceğine ve destek göreceğine ve vatanı ve milleti için çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, fikirlerinin de istediği takdiri toplayacağına, adının fesada karışacağına rivayet eder.

Rüyada acı biber turşu görmek yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, kırgınlıkların biteceğine, askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine ve zamansızlıktan ötürü bir türlü çıkılamamış olan bir seyahate ya da yolculuğa çıkılacağına, hafifleyeceğine, sırtındaki yükten kurtulacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments