Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin telefonunu bulmak

Rüyada birinin telefonunu bulmak

Rüyada birinin telefonunu bulmak mevcut koşulların daha da iyi hale geleceğine, dertlerinin günden güne artacağına, karanlıkların aydınlanacağına ve yapılacak olan bir iş sayesinde maddi olarak rahat bir hayat sürüleceğine, herşeyin en kalitelisine ve çoğuna sahip olacağına, aşkı bulup çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine ve hastalığı varsa eğer en kısa sürede şifasına kavuşacağına, bir sebeple aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına, kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine, çok büyük ve güzel atılımlar gerçekleştireceğine, olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin telefonunu bulmak gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz uzak bir yerde bir kadınla buluşmanız ya da rastlaşmanız olasıdır.

Rüyada yerde cep telefonu bulmak hasretliklerin bir araya geleceğine, yeni siparişler alacağına, hayata daha iyimser bakan kişi haline geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kaybolan telefonu bulmak hayallerinin gerçekleşeceğine, kişinin isteklerine nail olacağına, rüya sahibinin aradığı çareleri bulunacağına, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına delalet etmektedir.

Rüyada telefon hattı bulmak kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine, şan şöhret kazanacağına, atılan adımların maddi ve manevi olarak çok zarar vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada cep telefonu bulmak sonunda büyük bir servete sahip olunacağına, içinden çıkılamaz hallere düşeceğine, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine ve yaşayacağı kararsızlık nedeni ile çok yıpranıp mutsuz olacağına, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine rivayet eder.

Rüyada telefon bulmak sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, sorunlarının sona ereceğine, borçlarının biteceğine ve üzüntülerinin yerini mutluluğa bırakacağına, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada cep telefon bulmak kolay ve geniş olanaklar içinde yaşayacağına, evini ve ailesini unutacağına, çok geçimsiz ve kaygısız biri olacağına, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, çözümü zor olan sıkıntılarla yüz yüze gelineceğine yorulmaktadır.

Rüyada telefonu bulmak evliyse çocuk sahibi olacağına, yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine ve kendisine ne daha az ne de daha fazla kazandırmayacağına, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine delalettir.

Rüyada cep telefonu kaybedip bulmak uzun bir seyahate çıkılacağına, dileklerin ve duaların kabul olacağına ve hayallerin gerçeğe döneceğine, alacağı bazı yardımlar sayesinde çok hayırlı ve güzel işlere gireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, çok büyük kazançlar elde ettikten sonra uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile evlenerek bir bebek sahibi olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments