Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin su istemek

Rüyada birinin su istemek

Rüyada birinin su istemek keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, gelecekle ilgili umutların yıkılacağına, maddi konularda zayıf düşeceğine, maddi olarak çok ileri düzeye geleceğine, sevdiği kişiler ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine, ilerleyemeyeceğine, hep yerinde sayacağına yorulur.

Rüyada birinin su istemek gördüyseniz:

  • Bazı olayları zorlama niyetinde olabilirsiniz.

Rüyada ölü birinin su istediğini görmek özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, maddi anlamda güç kazanmak için doğru girişimler yapacağına, iyi niyetinin kullanılmasına müsaade etmeyerek ipleri ele alacağına delalet eder.

Rüyada birinden su istemek rüya sahibinin bu şansını iyi ve akıllıca değerlendireceğine bu sayede geçim derdinden kurtulacağına, sorunlarını çözebileceğine, girdiği bütün işlerde ferahlığa kavuşacağına, kararsız kalınmasından ötürü büyük bir parasal kayba uğranacağına ve zorluk çekileceğine rivayet eder.

Rüyada birinden bir bardak su istemek hastalıkların yakınına uğramayacağına, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine ancak bu kişilerin oyunlarına gelmeyerek onlara çok büyük bir hayalkırıklığı yaşatacağına, başının ağrıyacağına, gelirinin eksileceğine delalettir.

Rüyada su içmek istemek çok büyük işlere adın yazdıracağına, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, tartışma, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, güzel başlayan bir ortaklığın işlerin kötü gitmesi üzerine bitme noktasına gelineceğine ve sıkıntıdan ötürü neredeyse hasta olunacağına delalet eder.

Rüyada bir bardak su istemek bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına ve sıkıntıların biteceğine, güzel günler için çalışılacağına, sevinçli haberler alınacağına, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, iş hayatında bir dedikoduya malzeme olacağına, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine alamet eder.

Rüyada zemzem suyu istemek işlerin günden güne daha da artacağına, kişi bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine, zorlukları yakın bir zamanda aşacağına inanılır.

Rüyada meyve suyu istemek kazalardan ve belalardan korunacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin biteceğine, onlar hakkında nasıl da yanıldığını anlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölmüş birinden su istemek sorunların atılacak zamanında ve doğru adımlar sayesinde sona ereceğine, iş ve yaşam stresinden kurtulmak için eğlenceli zamanlar geçireceğine, kısa vadede büyük prestij sahibi olunacağına ve ele birçok fırsat geçirileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments