Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin sizi aradığını görmek

Rüyada birinin sizi aradığını görmek

Rüyada birinin sizi aradığını görmek geçimden, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, üzüleceğine ve yıpranacağına, hem insanların sevgisini ve saygısını kazanacağına, kazanılan başarıların yarardan ziyade zarar getireceğine, neyin yanlış olduğuna dair yorumda bulunmakta zorlanacağına, kişiye sunulacak çok sayıda iş fırsatına, iş konusunda çalışanların güvendiği, saygıda kusur edilmeyen, itibarı yüksek bir yönetici olunacağına, kısmetin ve talihin açılacağına, atılan adımların zarar vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinin sizi aradığını gördüyseniz:

  • Doğru şeyleri doğru nedenlerle yapmalısınız.

Rüyada birinin sizi aradığını görmek çok büyük başarılar elde edileceğine, yardıma muhtaç insanların yardım isteklerine cevap verileceğine ve çok hayır duaları alınacağına, dinin emirlerini hiçe sayacağına, sevdiği kişilerden birinin başının sıkıştığı ve zor duruma düştüğü bir durumda yardımına koşacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin size silah çektiğini görmek gerekli önlemleri alarak kendisine zarar vermek isteyen kişileri kendinden uzak tutacağına, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına, başarının adım adım yaklaşacağına tabir olunur.

Rüyada size aşık birini görmek bir sebeple uzunca bir süre sorunlu zamanlar geçirileceğine, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine, yol kat edeceğine, ilerleyeceğine, çok başarılı işlerin altına imza atacağına delalettir.

Rüyada birinin sizden hoşlandığını görmek ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine, bazı büyük kişilerden elinde bulunan iş için çeşitli teklifler alacağına, ekmek kapılarının kapanacağına, gelirin tükeneceğine, bolluk ve bereket dolu günler yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada size yalan söylendiğini görmek hayatının her alanına mutluluğun yayılacağına, ticaret ile uğraşılıyorsa bol kazanç getiren ortaklıklar yapılacağına, ailesinden, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, gönlünce bir yaşam süreceğine tabir olunur.

Rüyada size gülen birini görmek tecrübelerinden faydalanarak sorunları pratik şekilde çözeceğine, yeni bir aşka yelken açılacağına ve ana baba dualarının alınması sayesinde güzel günler görüleceğine, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin düzeleceğine alamet etmektedir.

Rüyada birinin size küstüğünü görmek malından ve parasından olacağına, zor günler geçireceğine, yaşayacağı güzel günlerin de çoğalacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak, içinde bulunduğu kötü durumu ortadan kaldırmak ve kendisini rahat ettirmek için gereken bilgileri almış ve kararları vermiş olarak işinin başına geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada sizi sevmeyen birini görmek sorunlarının çözülmesi ve borçlarının ödenmesi için bu kişiden yardım alınacağına, gam ve keder çekmeyeceğine, bunun için çok büyük ve çok doğru bir karar vermesi gerektiğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, ancak yanlış bir karar alırsa çok bir duruma düşeceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments