Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada size aşık birini görmek

Rüyada size aşık birini görmek

Rüyada size aşık birini görmek bir sebeple çok sıkıntı çekerek adının lekelenmesi gibi durumlara kadar ilerleyecek bir sorunlar yumağı ile karşı karşıya kalacağına, yolculuktan döndükten sonra büyük ve çok kazançlı işler gerçekleştirileceğine, hayata karşı cesaretini kıracağına, çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine, hedeflerin gerçekleştirileceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına, dünyasının bir anda değişeceğine ve çok farklı bir kişi olacağına, maddi olarak sıkıntı çekilen bir dönemin sona ereceğine işaret eder.

Rüyada size aşık birini gördüyseniz:

  • Biraz sinirli olabilirsiniz.

Rüyada size aşık olan kişiyi görmek aile bireylerini üzecek ve eldeki imkanların heba olmasına yol açacak bir kişi ile muhatap olacağına ve bu durumun rakipleri çok sevindireceğine, kavgaların ve anlaşmazlıkların alacağına, çok zor zamanlar geçireceğine rivayet eder.

Rüyada size aşık birini görmek haramdan ve zinadan uzak duracağına, ele geçen fırsatların heba edileceğine, imkânların günden güne azalacağına, hayallerin gerçekleşeceğine işarettir.

Rüyada birinin size aşık olduğunu görmek yeni mallara sahip olacağına, mutluluk verici olayların yaşanacağına, çalışmaların büyük başarı ve kazanç getireceğine inanılır.

Rüyada başkasının size aşık olduğunu görmek hane içinde aile fertlerinin sayısının artacağına, rütbesinin yükseleceğine, çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına yorulur.

Rüyada bir erkeğin size aşık olduğunu görmek maddi ve manevi olarak güç ve kudret sahibi olacağına, kazancının eksileceğine, sıhhatinden, güzelliğinden ve dinç oluşundan ödün vermeden yaşlanacağına delalettir.

Rüyada size gülen birini görmek işlerinde şimdiye kadar görmediği bir sorunla karşılaşacağına, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, öyle durumların insanlar tarafından takdir edileceğine inanılır.

Rüyada tanıdık birinin sizi öptüğünü görmek kendisine çok iyi gelecek işler yapacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun düzeltileceğine, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine yorulur.

Rüyada birinin size tatlı ikram ettiğini görmek içinin rahatlayacağına, parasız ve işsiz kalacağına, geçim derdine düşeceğine, mal varlığını artıracak paralar kazanacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments