Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada alimden hediye almak

Rüyada alimden hediye almak

Rüyada alimden hediye almak çok büyük miktarda kazanç getireceğine, daha çok tek başına kalmayı tercih edeceğine, sorunların büyük darbeler vuracağına, insan sevindireceğine, dua alacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine, verdiği sözleri yerine getirmek için uğraşacağına, huzurunun yerinde olacağına, bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine alamet eder.

Rüyada alimden hediye almak gördüyseniz:

  • İç sesinize kulak vererek, aslında tereddütleriniz olmasına rağmen, bazı konularda harekete geçme zorunluluğu hissedebilirsiniz.

Rüyada alimden hediye almak yaşlılığında da gezerek, dinlenerek, onunla bol vakit geçirerek, el ele, diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine, büyük bir kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada alim hoca görmek tüm dileklerinin gerçek olacağına, hayırlı haberler getireceğine, bilgilerle donanacağına rivayet eder.

Rüyada alimi görmek kafasının rahat olacağına, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, şifa ve ilaç bulacağına işaret eder.

Rüyada alimden kuran almak hayırlı başlangıçlar yapacağına, kısa süre içinde iyi kalpli ve güzel huylu bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, sorunların ve dertlerin biteceğine, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına delalettir.

Rüyada alim görmek yaptığı işleri, aldığı başarıları ve kendisini kıskanan insanlar ile tartışma yaşayacağına, parasal olarak kötü bir durumun ortadan kaldırılacağına, neşeli ve keyifli günler geçireceğine rivayet eder.

Rüyada alimden dua istemek sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntü duyduğu konularda çok hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, yeni insanlarla tanışıp yeni kararlar vereceğine, sürekli bir rahatsızlık içinde olacağına delalet eder.

Rüyada alimden ders almak kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine, rahat bir hayat yaşanacağına, işin düzeltileceğine, ayrılıktan ötürü yaşanan üzüntünün kısa süre geçmesi için bazı reçeteler uygulanacağına alamet etmektedir.

Rüyada alim birinin elini öpmek çözümsüz sorunları olmayacağına, sağduyulu olması ve mantıklı kararlar alması sayesinde her işin altından kolaylıkla kalkabileceğine, yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments