Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada alimi görmek

Rüyada alimi görmek

Rüyada alimi görmek kısa bir kırgınlık yaşanacağına, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine, plan ve projelerinin kendisi için hayır getireceğine, sıkıntılı bir işin ardından ferahlığa çıkılacağına, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, maddi olarak rahatlayacağına ve pek çok imkân elde edeceğine, evliliğini tehlikeye atacak davranışlarda bulunacağına, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına, işinden uzaklaşacağına ve ekonomik rahatlığını kaybedeceğine, bunları en doğru şekilde kullanacağına alamet eder.

Rüyada alimi gördüyseniz:

  • Hisleriniz mantığınızdan daha güçlüdür.

Rüyada alimden ders almak gözyaşının kuruyacağına, borçların kolaylıkla kapanacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına, hayatında olumlu gelişmeler yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada alimden kuran almak maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına, kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine, aşama kaydedeceğine yeni fırsatlar elde edeceğine, bolluk içine olacağına işarettir.

Rüyada dini alim görmek kazancının günden güne artacağına, hayallerin gerçekleştirilemeyeceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir olacağı bir döneme gireceğine işarettir.

Rüyada alimin öldüğünü görmek durgun giden işlerin açılacağına, büyük maddi kazanç elde edileceğine ve zenginlik sahibi olunacağına, insanlar tarafından çok sevilip sayılacağına delalet eder.

Rüyada ölmüş alim görmek çok sert eleştirilerle karşılaşılacağına, yaşanılan güzel olaylardan bu kişi yüzünden bir türlü tat alınamayacağına, dileklerin ve duaların kabul olacağına ve hayallerin gerçeğe döneceğine inanılır.

Rüyada alimden nasihat almak kısa sürede çok yol katedilecek bir döneme girileceğine, evine bereket geleceğine ve bahtının açılacağına, eş, dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına işaret etmektedir.

Rüyada alime soru sormak çalışmalarının yarıda kalacağına, büyük maddi ve manevi problemler yaşayacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına ve çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, yıllardan beri hayal ettiği ve gerçekleştirmek için büyük çaba sarfedip emek harcadığı için çok daha hızlı bir şekilde hedeflerine ulaşacağına, güvendiği kişilerin sahtekâr kimseler olacağına işaret eder.

Rüyada bir alim görmek meşakkate düşeceğine, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, yönetici konumuna yükselerek başka kişilere hükmedeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments