Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada alimden dua istemek

Rüyada alimden dua istemek

Rüyada alimden dua istemek hidayete ereceğine, herkesin sevdiği, güvendiği, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına, sanatsal açıdan değeri olan bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve fırsat kapılarının kendiliğinden açılacağına, yoluna pek çok engelin çıkacağına, sıkıntılarını dile getirmek istese de bir sonuç alamayacağına, güleceğine, eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına, ortaya konacak çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, huzurun bozulacağına ve sıkıntılarla baş etmekte zorluk çekileceğine, rüya sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine, elinin darlık içinde kalacağına delalettir.

Rüyada alimden dua istemek gördüyseniz:

  • Gece gideceğiniz bir yerde karşıt cinsten birisi tepenizi attıracak, çekinmeden haddini bildirin.

Rüyada alimden dua istemek gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, zenginlik sahibi olunacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, zenginliği ve bolluğu yakalayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine işarettir.

Rüyada alimden dua almak zevki sefa içinde olacağına, işlerin her geçen gün daha kötü bir hal alacağına, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine, çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına delalet eder.

Rüyada büyük din alimi görmek kısa vadede elde edilen karın çok daha fazlasının uzun vadede elde edileceğine, zor işlerin çok büyük bir kolaylık sayesinde çözüme kavuşacağına, büyük bir başarının elde edileceğine, kardeşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine yorulur.

Rüyada alimin öldüğünü görmek ömrünün sonuna kadar tek bir iş yapacağına, bazı kişilerin ortaya atacağı dedikodulara çeşitli şekillerde malzeme olunacağına, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine, uğursuzlukların kol gezeceğine tabir olunur.

Rüyada alim görmek kazancının hiçbir şekilde daha azalmayacağına, ekonomik olarak zarar getirecek bir işe girileceğine, hiçbir sorun yaşamayacağına rivayet eder.

Rüyada bir alimin elini öpmek bazı sıkıntılara düşeceğine, her şeyin yolunda gideceğine, kazancın artacağına, hayırlı bir kişi ile bir birliktelik yaşanacağına alamet eder.

Rüyada dini alim görmek tövbelerinin kabul olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, rakipleri tarafından her zaman kıskanılacağına, girdiği bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada alimi görmek uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine, kişinin ailesine de faydalı işler yapacağına, kendisine moral verecek ve yüzünün gülmesini sağlayacak güzel olaylar yaşanacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments