Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sınavı kazandığını görmek

Rüyada sınavı kazandığını görmek

Rüyada sınavı kazandığını görmek kazandığı bu başarılar sayesinde hayallerini gerçekleştireceğine, mal veya dünyalığına gelecek zarara, iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına, bereket ve zenginlik içinde yaşayacağına, boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine, arabuluculuk yapılacağına, uğranacak büyük zararların ve ortaya çıkacak sorunların tahmin edilmesi ve bu durumun akıllı bir şekilde kontrol edilmesi için rüyayı gören kişinin yakın bir arkadaşından yardım ve destek alacağına, onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına, moral bulacağına, hafifleyeceğine yorulur.

Rüyada sınavı kazandığını gördüyseniz:

  • Keyif aldığınız işlerle vakit geçirin.

Rüyada girdiği sınavı kazanmak yapılacak atılımlar sayesinde eldeki işten düşünülen miktardan daha büyük kazanç elde edileceğine, çok uzun zamandan beri hayal ettiği ve çok istediği şeylere en kısa zamanda kavuşacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği bir şeye kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada öss sınavını kazanmak işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakında çok daha iyi bir konuma gelmesini sağlayacağına, onlarla ayrı düşeceğine, mal ve mülk sahibi olup refah içinde yaşayacağına alamet eder.

Rüyada girdiğin sınavı kazandığını görmek insanlar tarafından çok sevilip sayılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, daha yeni girdiği işlerde bile çok kısa bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada birinin sınavı kazandığını görmek onu huzura ve şifaya götürecek yollar bulacağına, hayırlı günler yaşayacağına, çok büyük bir baskı altına gireceğine inanılır.

Rüyada polis sınavını kazanmak aile ve iş yaşantısıyla ilgili sıkıntılı bir sürecin başlayacağına, yokluk içine gireceğine, beğenilen işlere imza atacağına, yaptığı işle ilgili olarak birçok kişi yetiştireceğine delalet eder.

Rüyada arkadaşının sınavı kazandığını görmek kızına daima sahip çıkacağına, büyük rızka ve nimetlere kavuşacağına, enerjik ve hafiflemiş hissedeceğine yorulur.

Rüyada sınav kazanmak herkesin karşısında düğme ilikleyeceğine, eşler arasındaki soğukluğun yakın zamanda ortadan kalkacağına, maddi sıkıntıların ortaklar arasındaki tartışmaları alevlendireceğine ve yakın bir zamanda sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada üniversite sınavını kazanmak yaşanan kötü durumların kısa sürede düzeleceğine, bir sebeple çok büyük üzüntü duyacağına, çok kötü günler yaşayacağına, yediği yemekten ve içtiği sudan tat alamayacağına, aile bireyleri ile hiçbir şekilde konuşmayacağına ve neredeyse hasta olacak duruma geleceğine, huzurlu bir yaşam sürüleceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments