Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin seni beklediğini görmek

Rüyada birinin seni beklediğini görmek

Rüyada birinin seni beklediğini görmek yakın çevresinin iyi gününden de, kötü gününden de geri duracağına, ticarete adım atacağına, mesleki kariyerini daha iyi hale getirmek için bir müddet yurt dışında yaşayacağına, isabetli kararlar alacağına, yokluğun biteceğine, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına, uğursuzluğun kendisine hiç yaklaşmayacağına ve Allah’ın kendisine her zaman yardım edeceğine, el attığı her işten zararla çıkacağına ve aile hayatı ile ilgili çeşitli kavgalara girip kötü durumlara düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada birinin seni beklediğini gördüyseniz:

  • Yeni tanıştığınız kişilere şüpheyle yaklaşmanızda fayda var.

Rüyada birinin seni beklediğini görmek daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen şeylerden uzak duracağına, müjdeli haberler alacağına, sevineceğine, iş konusunda çok deneyimli bir kişi ile ortaklık kurulacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgilinin seni beklediğini görmek evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin çıkacak dedikodular yüzünden biteceğine, her iki tarafın da çok üzüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına, eğer yalnız değilse aşk hayatının yoluna gireceğine, arzularına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına işarettir.

Rüyada köpeğin seni kovaladığını görmek uzun zaman önce başladığı ancak sonra üzerine düşünemediği bir proje ile ilgili olarak yeni adımlar atmaya başlayacağına ve bu sayede bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine, çektiği acıların ve zorlukların son bulacağına rivayet eder.

Rüyada ölünün seni çağırdığını görmek manevi olarak iyi bir psikolojiye gelineceğine, dünya hayatında isteklerinizin gerçekleşeceğine, çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirip her zaman insanların gözünde çok saygın ve başarılı biri olarak yer alacağına tabir olunur.

Rüyada birinin senin için ağladığını görmek hayırlı insanlarla ahbaplık kurulacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, mesleği sayesinde her yerde ayrıcalık ve saygı göreceğine işaret eder.

Rüyada sevdiğin birinin seni öptüğünü görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zaman içinde kurtulacağına, saygınlık elde edeceğine ve büyük kazanç sahibi olacağına, hem maddi hem de manevi olarak güç kudret sahibi olacağına işaret eder.

Rüyada sevgilinin seni aldattığını öğrenmek hayatında hayırlı ve güzel gelişmelerin meydana geleceğine, kazancının günden güne arttıracağına, girdiği işleri çok iyi yerlere getireceğine, sorunların kısa süre içinde çok rahat bir şekilde çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada seni seviyorum sözü duymak insanlar arasında yüceleceğine, saygınlık göreceğine, sevilen ve iyi anılan kimse olacağına, kendini toparlayamayacağına, ele geçen fırsatların heba edileceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments