Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin sarma sardığını görmek

Rüyada birinin sarma sardığını görmek

Rüyada birinin sarma sardığını görmek eline geçen parayı işlerini büyütmek için harcayacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine, bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, gönlü ve eli bol oluşu sayesinde sevap işlemekten geri kalmayacağına ve bu sayede hem vicdan azabı çekmeyeceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, eğleneceğine ve kahkahalara boğulacağına, yardımı ile onlara ilaç ve şifa olduğunu görerek çok mutlu olacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin sarma sardığını gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınızla keyifli aktivitelere veya seyahat planlarına zaman ayırmalısınız.

Rüyada yaprak sarması sarmak ekmeğin kesileceğine, huzurlu, rahat ve sağlıklı bir hayat yaşayacağına, çekilen sıkıntıların son bulacağına, rahat bir yaşama kavuşulacağına,  mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada lahana sarması sarmak başına gelen kötü olaylardan ötürü çok huzursuz olacağına, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, hayatınızda çok güzel değişiklikler olacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin sarma sardığını görmek yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine, başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine, yanlış adımlar atacağına işarettir.

Rüyada sarma sarmak rahat şekilde geçineceğine, dünya nimetlerinin pahalı ve lüks olanlarına kavuşacağına, eşler arasında büyük bir bağ kurulacağına, güzel huylarını terk edeceğine tabir olunur.

Rüyada sarma sardığını görmek insanların hayatına müdahale etmesine fırsat vermeyeceğine, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına, yollarını ayıracağına, hayırlı bir çalışma ile muhtaç insanlara destek olunacağına rivayet eder.

Rüyada etli sarma yemek evdeki hesabın çarşıya uymayacağına, aralarında istenmeyen olayların başgöstereceğine, araba alınacağına, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine tabir olunur.

Rüyada yeşil sarma görmek rızkının genişleyeceğine, aile saadetinin artacağına, hastalıktan şifa bulmaya, herkesin sahip olmak istediği hayata sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada yaprak sarması görmek sizi kaygılandıran şeylerin aslında farazi olduğuna, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, komşularla ters düşüleceğine, iş dünyası içerisinde çok büyük prestij kazanacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments