Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil sarma görmek

Rüyada yeşil sarma görmek

Rüyada yeşil sarma görmek var olan ilişkinizle ilgili kaygılarınızın yüzeye çıkmasına, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, amaçlarına nail olacağına ve muradına ereceğine, gücünü ve itibarını geri kazanacağına, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, yaptığı kötülüklerin cezasını çekmesi için elinden gelen herşeyi yapacağına, bir akrabadan hata görüleceğine, başarıya giden yolda hiçbir engeli olmayacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil sarma gördüyseniz:

  • Fikirlerinizi karşı tarafa ısrarla benimsetmeye çalışmanız aynı baskıyla karşılık görebilir.

Rüyada yeşil yaprak sarması yemek eşi ile yaşadığı tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, hayırlı ve güzel günler göreceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına, kendisini hayırlı mevkilere gelmiş olarak bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil sarma görmek sırtındaki yükten kurtulacağına, düşmanlarınızın size zarar verebileceğine, evlilik kararı almak için beklemelerinin doğru olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil sarma yemek bazı kimselere haksızlık edeceğine, onların gerçek yüzüyle karşılaşacağına, sahip olunan gücün kaybedileceğine işaret eder.

Rüyada yeşil yaprak sarması görmek bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine, istediği makama geleceğine, üstün başarılar ve zaferler elde edeceğine, bu sayede ailesini hem gururlandıracağına, çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada biriyle sarmaş dolaş olmak zor geçen bir iş döneminin kolay bir şekilde atlatılacağına, hayır işlerinde zaman harcanacağına ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme girileceğine rivayet eder.

Rüyada yaprak sarma yapmak sorunları ortadan kaldıracağına, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına ve aile bireyleri ile arasında kırgınlıklar yaşanacağına ancak daha sonra bu durumların düzeltileceğine, aniden hayatına girecek bu insan sayesinde duygularında pek çok değişimi aynı anda yaşayacağına, maddi ve manevi olarak rahata erileceğine inanılır.

Rüyada pişmiş sarma görmek yakın bir kişinin yakalanacağı bir hastalık yüzünden üzüntü duyulacağına, bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine ve başarısız olacağına, aile hayatı için çok hayırlı ve güzel bir karar vererek hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve çocuk sahibi olacağına delalet eder.

Rüyada sarma dolma pişirmek keyfinin yerine geleceğine, işlerinin açılacağına, kişinin kazancının çoğalacağına, işlerinin büyüyeceğine, ortaya çıkan sorunların üstesinden geleceğine, maddi açıdan kötü bir etki yaratacak bir durumla karşılaşacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments