Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sana aşık olanı görmek

Rüyada sana aşık olanı görmek

Rüyada sana aşık olanı görmek stresli günler yaşaması yüzünden de moralsiz olacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine ve çok hayırlı bir evlada sahip olacağına, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına, bir taraftan para kazanırken diğer taraftan kötü kişilerle kötü işler yapmaya ve başını binbir türlü belaya sokup çok zarara uğrayacağına, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine, böylece yaşanan uykusuz gecelerin biteceğine, eline geçen fırsatların hepsinin çok büyük hayır getireceğine ve yakın zaman içinde başarılı adımlar atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sana aşık olanı gördüyseniz:

  • Kendinizle ilgili her başlığa çeki düzen vermek isteyebilirsiniz.

Rüyada arkadaşının sana aşık olduğunu görmek girdiği her işte çok başarılı olacağına, onun sayesinde iş ve ekmek elde edeceğine, kariyer edineceğine yorulur ve bu kişinin kendisi için şans olacağına, kişinin hayatının bayram yeri gibi neşeli ve keyif içinde geçeceğine yorulur.

Rüyada sana aşık birini görmek güzel evlatlar yetiştireceğine, büyük miktarda ve helal paralar kazanacağına, geçim sıkıntısının ve parasızlığın biteceğine işarettir.

Rüyada sevdiğin kişinin sana aşık olduğunu görmek tehlikeye atılmaktan çekinmeyeceğine, rakiplerin geride bırakılacağına, yapılmak istenen projeye hız verileceğine delalettir.

Rüyada birinin sana aşık olduğunu görmek dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına ve yüzün güleceğine, bundan hayır göreceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir erkeğin sana aşık olduğunu görmek özellikle hastane, okul gibi hayratlar yaptırılacağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine, makamını kaybedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada öğretmenin sana aşık olduğunu görmek eşi, çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine, yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, rakiplerine büyük fark atacağına yorulur.

Rüyada başkasının sana aşık olduğunu görmek yakın bir arkadaşla yaşanan tartışmanın tatlıya bağlanacağına, haksızlık yapmayacağına, çektiği zorlukların biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada sana aşık olanı görmek başarı üstüne başarı kazanacağına, çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına, dini bir vazifeden sorumlu tutulduğuna rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments