Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin sana büyü yaptığını görmek

Rüyada birinin sana büyü yaptığını görmek

Rüyada birinin sana büyü yaptığını görmek atılan adımların az miktar kazanç sağlayacağına ve hayırlı bir kısmetle evlilik yolunda adım atılacağına ancak devamının bir türlü gelmeyeceğine, hayırlı ve güzel işlere imza atılacağına, yaşadığı sıkıntılardan ve sorunlardan yakın bir zamanda kurtulacağına, yaşlılığında da gezerek, dinlenerek, onunla bol vakit geçirerek, el ele, diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına, nişanlı veya sözlü kişilerin bu süreci fazlasıyla uzun tutmalarından dolayı ilişkilerinin eski canlılığını yitireceğine, bahtının güzelleşeceğine, hem parasal hem ruhsal olarak zarara uğranacağına, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, gecesini gündüzüne katıp kendi işi için çalışacağına alamet eder.

Rüyada birinin sana büyü yaptığını gördüyseniz:

  • Metafizik konulara ilgi duyabilirsiniz.

Rüyada birinin sana büyü yaptığını görmek eski ve güzel günleri anarak onları yeniden hatırlama fırsatı elde edeceğine, mallarının artacağına, zor günler geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada birinin sana bağırdığını görmek hayatı boyunca hep başarılı olacağına, zorluklar karşısında başını her daim dik tutmayı bileceğine, kendisi hakkında dedikodu çıkaran insanları gereken cezayı almaları için adli makamlara şikâyet edeceğine, ardından konu üzerinde düşünüleceğine tabir olunur.

Rüyada birinin sana aşık olduğunu görmek rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, sıkıntılarını çözmek için adım atacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, variyeti ile herkesi kıskandıracağına işarettir.

Rüyada birinin sana altın taktığını görmek bazı sorunlar karşısında çözüm yolu bulana kadar deyim yerindeyse akla karayı seçeceğine, hakkında dedikodu çıkaran insanları hayatından çıkaracağına, artık hep ileriye ve önüne bakacağına, kişinin rahat bir nefes alacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğin erkeğin sana baktığını görmek hayırlı yollar keşfedeceğine, maddi anlamda feraha ermeye, maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına inanılır.

Rüyada eski sevgilinin sana güldüğünü görmek kudret ve hidayet sahibi olacağına, kendini çaresiz, yapayalnız ve kötü hissedeceğine, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin sana seslendiğini duymak çok mutlu olacağına, zor zamanların geride kalacağına, o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine tabir olunur.

Rüyada sana aşık olanı görmek daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, elini attığı işlerden yana bir bir hayal kırıklığı yaşayacağına, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments