Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının altın kolye taktığını görmek

Rüyada başkasının altın kolye taktığını görmek

Rüyada başkasının altın kolye taktığını görmek iş hayatının çok büyük kazanç getireceğine, eşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, cebinden parasının eksilmeyeceğine, sorunların yakında son bulacağına, hayırlı ve kısmetler ve rızklar elde edileceğine, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, büyük adımlar atılacak bir çalışmanın yepyeni kapılar açacağına, bir sebeple çok büyük sorunlar yaşayacağına, yapılan hatalar ve atılan yanlış adımlardan ötürü çok büyük zararlar edeceğine inanılır.

Rüyada başkasının altın kolye taktığını gördüyseniz:

  • Bazı kimselerin sizin hakkınızda yanlış izlenimler edinmeleri olasıdır.

Rüyada erkeğin altın kolye taktığını görmek böylece hem malının hem de parasının katlanarak artacağına, iyi şartlarda yaşayacağına, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına inanılır.

Rüyada başkasının altın kolye taktığını görmek babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına ve vefat edeceğine, şansının açılacağına ve artık daha rahat bir hayat süreceğine, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine yorulur.

Rüyada birinin altın kolye taktığını görmek maddi ve manevi sorunlarının biteceğine, kendisini kötü hissettiren duygu, düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına, sıkıntıların ve üzüntülerin bir daha ortaya çıkmamak üzerek biteceğine delalet eder.

Rüyada gümüş kolye taktığını görmek eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına ve parasal bir sıkıntıya yol açacağına ancak daha sonra gelecek bir yardım ya da alınacak bir destek sayesinde işlerin yoluna gireceğine, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına, sıkıntılı bir dönemi aştıktan sonra çok iyi ve güzel günler yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada kolye taktığını görmek rahat bir nefes alınacağına, yeni bir iş için bir miktar para biriktirileceğine, daha pozitif biri olacağına, bir sebeple çok büyük üzüntü duyacağına delalet eder.

Rüyada başkasının kolye taktığını görmek hayırlı adımlar atılması sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, ısrarcı şekilde yoluna devam eden rüya sahibinin sonunda emeline ulaşacağına, yerinde saymayacağına delalet eder.

Rüyada birinin kolye taktığını görmek var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine, uzun zamandan beri kazanmadığı kadar büyük bir kazanç elde edeceğine, mal mülk konusunda çok büyük adımlar atıp çok zengin olacağına, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar yaşanacağına yorulur.

Rüyada erkeğin kolye taktığını görmek şanslı günlerin kapıda olduğuna, memur ise terfi edeceğine veya tayininin çıkacağına, uzun zaman önce bitirilmiş olan borçların tekrar alınacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments