Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkeğin altın kolye taktığını görmek

Rüyada erkeğin altın kolye taktığını görmek

Rüyada erkeğin altın kolye taktığını görmek gönül işlerinden mutluluk bulacağına, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına, sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine, başarısızlıkların ve kayıpların da daha baştan önünü tıkamış olacağına, işinin gücünün yaver gideceğine, bunun için sıkıntıya düşeceğine, bol para kazanacağına, sevdiklerine kavuşacağına, onlarla doyasıya vakit geçireceğine, rüya sahibinin ismini gelecek nesillerin de bileceği şekilde şöhretli bir duruma taşıyacak işler yapacağına, ününün ve başarılarının ülke dışına çıkarak kişiye çok büyük bir övgü getireceğine, kendisinin başarılarını duymuş olan bir kişi sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, özellikle genç bir insana iş imkanı sağlayarak hayır duası alacağına delalet etmektedir.

Rüyada erkeğin altın kolye taktığını gördüyseniz:

  • Sizi ilgilendiren toplantı ya da organizasyonlara katılabilirsiniz.

Rüyada erkeğin altın kolye taktığını görmek borçlarının kendisini çok aşacağına, dahiyane projeler ve çalışmalar ortaya koyacağına, ayrıcalık gerektirecek bir zekaya sahip olması sayesinde ticaret dünyasında en çok aranan, kalifiye elemanlar arasına gireceğine, çok büyük bir üzüntü duyacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin altın kolye taktığını görmek geçim sıkıntısının biteceğine, sorunun giderilmesi için çok büyük tavizler verileceğine, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada başkasının altın kolye taktığını görmek hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine, sıkıntılarını bu sayede yeneceğine, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine işarettir.

Rüyada erkeğin kolye taktığını görmek ailesini korumak amacıyla çeşitli kararlar vereceğine, ardı ardına güzel ve hayırlı haberler alınacağına, işlerden yana başarılar elde edileceğine, yaşamın kolaylaşacağına tabir olunur.

Rüyada erkeğin altın yüzük taktığını görmek yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine, büyük mutluluklar yaşanacak ve güzel haberler alınacak bir döneme girileceğine, yapılan hataların büyük belalar getireceğine delalettir.

Rüyada erkeğin altın bilezik taktığını görmek atılan adımların ve ele geçen fırsatların pek kazanç getirmeyeceğine, çekilen yükün hafifleyeceğine, kazancın artacağına, kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine tabir olunur.

Rüyada bir erkeğin altın yüzük taktığını görmek ekmeğinin kesilmeyeceğine, eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına, hayatına ve kendisine önemli güzellikler katacağına delalet eder.

Rüyada erkeğin boynunda altın kolye görmek sevdiği kişilere yardım edeceğine, variyetini çoğaltacağına, çok büyük hayalleri olduğuna, bu hayalleri gerçekleştirmek için çok büyük çaba göstereceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments