Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada inşaatta saklanmak

Rüyada inşaatta saklanmak

Rüyada inşaatta saklanmak verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına, üzüntü duyulacak kötü haberler alınacağına, şanssızlıkların bir türlü sona ermeyeceğine, iş hayatında çok büyük zararlara uğrayacağına, ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına, gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına, sıkıntıların yakasından düşmeyeceğine, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına rivayet eder.

Rüyada inşaatta saklanmak gördüyseniz:

  • Hedeflerinize ulaşmanıza yardımı olacaksa seyahat etmenizde fayda var.

Rüyada inşaatta saklanmak maddi açıdan çok doğru adımlar atılacağına, şanssızlıkla boğuşacağı bir iş hayatına sahip olacağına ve eşler ya da sevgililer arasına kırgınlık ve uzun bir ayrılık süreci gireceğine, dil eğitimi almak için yurt dışına gideceğine delalettir.

Rüyada mezarlığa saklanmak sonrasında ise beklenen iyi günlerin geleceğine, parasının ve ekmeğinin çoğalacağına, çok rahat bir nefes alacağına yorulur.

Rüyada bahçede saklanmak dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına, sevinçli ve güzel olayların yaşanacağına, üzüntülü ve sorunlu geçen bir dönemden sonra büyük bir zenginliğe kavuşacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine inanılır.

Rüyada mağarada saklanmak parasız ve ekmeksiz kalacağına, sorunlarının ve üzüntülerinin artacağına, en yüksek makamlara oturacağına işaret etmektedir.

Rüyada evde saklandığını görmek çok büyük bir mutluluk duyacağına, hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, sorun yaratan kişileri hayatından uzaklaştıracağına yorulmaktadır.

Rüyada birilerinden kaçmak saklanmak sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine ve bu sayede etrafındaki insanlardan çok büyük takdir toplayacağına, hem de para kaybettireceğine, duyduğu üzüntülerin son bulacağına alamet eder.

Rüyada bir yere saklanmak pişmanlık duyulacak şeyler yapılacağına, gerginliğin biteceğine, tek başına elde ettiği bu zaferin de doyasıya keyfini yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada korkudan saklanmak geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, maddi gücünü yitireceğine, borçları nedeni ile hapislik durumlar yaşayacağına, elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments