Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçı kesildiğini görmek

Rüyada saçı kesildiğini görmek

Rüyada saçı kesildiğini görmek huzurlu ve işlerin açılacağı bir döneme girileceğine, özellikle yasal sorunlar yaşanılan kişilerle mahkeme karşısında hesaplaşacağına, sahip olunan şartlardan memnuniyet duymadığı için sinirli ve agresif bir tavır içinde olacağına, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına, kişinin tüm kötülüklerden, kazalardan ve belalardan korunacağına, bunalımlı günler geçirileceğine ve üzüntü ve stres yüzünden hasta olunacağına, ana baba duaları sayesinde sıkıntıların sona ereceğine ve dertlerin kısa süre çözüm bulacağına, isabetli girişimlerde bulunacağına yorulur.

Rüyada saçı kesildiğini gördüyseniz:

  • Tembellik eğilimlerinizle mücadele etmelisiniz.

Rüyada saçlarımın kesildiğini görmek maddi ve manevi açıdan kendisini çok yıpratacak bir kişi ile arkadaşlık kuracağına, sürpriz olayların meydana geleceğine, eline büyük paralar geçeceğine ve önemli yatırımlar yapıp, dünyevi hayatını garanti altına alacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasının saçını kesildiğini görmek sevdiğine ve hayallerine kavuşacağına, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına, alınan kararlar sayesinde çok büyük zarara uğramaktan ve kötü durumlara düşmekten kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada saçını kısa kesildiğini görmek yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına ve huzurlu ve mutlu bir döneme gireceğine, gerekirse bulunduğu ortamı terk edeceğine ya da kendisini azarlayan kişiye karşılık vereceğine ve bu şekilde insanları vazgeçirmeye ve kendisinden uzaklaştırmaya çalışacağına, mutluluğun ve kazancın daim olacağına delalet eder.

Rüyada kızının saçının kesilmesini görmek eline geçen kazancın çok hayırlı bir şekilde artacağına, büyük başarılar kazanacağı çalışmalar ve projeler gerçekleştirileceğine, kendisine tuzak kuranları fark edeceğine ve özellikle çevresinde değişiklikler yapıp, gerçek dostluklarına odaklanacağına, maddi olarak çok kazanç elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada saç kesilmek ana baba duaları alınması sayesinde engellerin kolayca aşılacağına, çok büyük başarıların yakın zamanda elde edileceğine, dertlerin aşılacağına, eğitim konusunda bulunan eksiklerin giderileceğine delalet eder.

Rüyada yakınının saçının kesildiğini görmek olumsuz haberler alacağına, insanlar arasındaki geçimin de çoğalacağına, bir araya geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada saçın kesildiğini görmek kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına, bu sıkıntıların aile hayatına yansıması ile çok kötü olaylar yaşanacağına, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, kazancın büyük bir kısmının Allah yolunda kullanılacağına işarettir.

Rüyada eşinin saçının kesildiğini görmek kurulacak olan yuva sayesinde huzurlu bir geleceğe erileceğine, işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına, çektiği zahmetten ve çileden kurtulmasına vesile olacak oluşumların ve girişimlerin içinde yer alma şansına sahip olacağına, gülmekten yana bolca nasipleneceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments