Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının saç kesildiğini görmek

Rüyada başkasının saç kesildiğini görmek

Rüyada başkasının saç kesildiğini görmek sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, işlerinin açılarak kazancının çoğalacağına, ahiretteki ödülleri gibi, artık bu dünyada da ödüllendirileceğine, kısa sürecek bir işe gireceğine, çektiği sıkıntıların daha da artacağına, her işte başarı elde ederek düşmanları zayıflatacağına, sağlığının ve moralinin bozulacağına, işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine, aynı zamanda dara düşenlerin de yardımcısı olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasının saç kesildiğini gördüyseniz:

  • İş hayatınızda veya özel yaşamınızda kalbinizin sesini dinlemelisiniz.

Rüyada istemeden saçının kesildiğini görmek çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, aile bireyleri ile gireceği bir projede çok büyük zenginliğe kavuşacağına, işlerin çok büyük bir aksama yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada saçının habersiz kesildiğini görmek dedikodu yapan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına ve imkânlarının daha geniş hale geleceğine, küçük işlere sermaye harcamayacağına rivayet eder.

Rüyada saçı kesilirken görmek hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına, kısmetinin açılacağına, önüne çıkan tüm engelleri aşmayı başaracağına, yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine ve kederleneceğine ve ağır bir hastalığa tutulup uzun bir zaman pençesinden kurtulamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşımın saçının kesildiğini görmek eline geçen kazanç ile istediği gibi rahat hareket edemeyeceğine, olmayı hedeflediği makama da oturacağına, iş hayatında rahat bir nefes alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saçımın kesilmesini görmek yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, umutsuz olacağına işaret eder.

Rüyada saçını kesip başkasına vermek ticarete adım atacağına, mal sahibi olacağına, zenginlik elde edeceğine, zorluklarla geçen bir dönemin kısa süre içinde atlatılacağına, ayrı düşülen bir kişi ile biraraya gelineceğine işarettir.

Rüyada başka birinin saçının kesildiğini görmek çok büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, uzun bir zamandan beri ertelenen hayallerin gerçekleştirilmesi için çeşitli adımlar atılacağına, sevdiği kişiler ile birlikte bir seyahate çıkacağına, maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine, yarınlarına inanacağına ve kendisine lütuf edilen ömrün kıymetini bileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada zorla saçının kesildiğini görmek alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine, yapılan yardımların hiçbir şeye yaramayacağına, işlerinin hal yoluna gireceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments