Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin saçını kısa görmek

Rüyada birinin saçını kısa görmek

Rüyada birinin saçını kısa görmek hep iyi, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine, büyük bir karar verileceğine, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına, maddi olarak çok rahat edeceğine, kişinin hayatındaki dengeleri yeniden sağlayabilmek için çaba harcayacağına, parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, darlık ve yokluk çekmeyeceğine, yapılan şeylerin karşılığının fazlası ile alınacağına, rızkını kazanırken zorlanmayacağına işarettir.

Rüyada birinin saçını kısa gördüyseniz:

  • Halledilmesi zor konular veya biraraya gelmesi zor parçalar için gereğinden fazla zaman veya enerji harcıyor olabilirsiniz.

Rüyada uzun saçlı birini kısa saçlı görmek hiçbir vakit geçim zorluğuna ve yokluğa düşmeyeceğine, iş hayatının düzeleceğine, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına, önün açılacağına rivayet eder.

Rüyada saçlarını kısa kesildiğini görmek iş yerinde en gözde personel ya da memur olacağına, rütbesinin yükseleceğine, kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine yorulmaktadır.

Rüyada saçını kısa ve sarı görmek hayatına ve kendisine önemli güzellikler katacağına, kendisine tehlike oluşturacak her durumun farkına varacağına, güzel bir hayata sahip olunacağına, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine rivayet eder.

Rüyada kısa olan saçı uzun görmek uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, maddi olarak güç kazanacağına, ayrıcalık elde edeceğine, itibar kazanacağına ve insanlara yol göstereceğine tabir olunur.

Rüyada arkadaşının saçının kısa olduğunu görmek kasasının ve bütçesinin her geçen gün daha fazla büyüyeceğine, şöhret ve itibar kazanacağına, malın ve paranın da arttıkça artacağına alamet etmektedir.

Rüyada saçını olduğundan kısa görmek kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına, ona yakınlaşmaya çalışacağına, karşısına çıkan tüm sorunları alt edeceğine, yaşanan büyük sıkıntı ve üzüntüleri ortadan kaldıracağına işarettir.

Rüyada saçı kısa görmek rüya sahibinin, iş hayatı ile ilgili çalışmalara hız vereceğine, yakın zamanda olmasa bile ilerleyen zamanlarda büyük başarılar kazanacağına ve hiç olmadığı kadar mutlu olacağı ve ferahlığa çıkacağı bir döneme gireceğine, kendisini aşan işlere kalkışacağına işaret etmektedir.

Rüyada erkeğin saçını kısa görmek tüm sorunlarının biteceğine ve endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel bir hal alacağına, ahlaksız ve kendisine güvenilemeyecek bir akrabaya işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments