Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçını olduğundan kısa görmek

Rüyada saçını olduğundan kısa görmek

Rüyada saçını olduğundan kısa görmek yönetici veya patron koltuğuna oturacağına, zamansız bir ayrılık haberi alınacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine, sağduyulu olması ve mantıklı kararlar alması sayesinde her işin altından kolaylıkla kalkabileceğine, ancak daha sonra atılan bazı adımlar sayesinde bu durumların tam anlamıyla düzeltileceğine, hayatı boyunca azın ne demek olduğunu bilmeyeceğine, dünyanın sonsuz nimetlerinden ve her türlü keyfinden bolca faydalanacağına, kötü kişilerin kendisinden uzak duracağına ve kafasının rahat edeceği şekilde bir hayat süreceğine, ne kadar isteği varsa gerçekleşeceğine, var olan dertlerinin hepsinin son bulacağına, talihin yüze güleceğine rivayet eder.

Rüyada saçını olduğundan kısa gördüyseniz:

  • Sevgilinizle veya çocuklarla vakit geçirmeniz size iyi gelebilir.

Rüyada saçlarını kısa görmek dertlerinin sona ereceğine, hayatında olumlu değişiklikler olacağına, işlerinde büyük zararlara uğrayacağına, uğraşacağı bir meşgalesinin kalmayacağına ve bu dönemde kendisini işe yaramaz hissedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada uzun saçı kısa kesmek geleceğinin de başarılar ve zaferlerle dolacağına, borçların artacağına, yoksul ve düşkün bir hayat süreceğine, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada saçını kısa kestirdiğini görmek hayatı boyunca kısmetinin açık olacağına, yüzünün de güleceğine, insanların karşısında saygıyla eğileceği ve onların sevgisine nail olacağı kadar büyük ve güzel işler yapacağına, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, yaşamının belli bir düzene oturacağına rivayet eder.

Rüyada saçımı kısa kestirmek dertlerin ve sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, üzüntülerin gideceğine, çok yakın bir zaman içinde mutlu olacağı bazı haberler alacağına, kişinin esenlik bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada saçlarının kısa kesildiğini görmek yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, elinin darlık içinde kalacağına, yeteri kadar sağlıklı ve rahat olacak aşamaya yakın bir zamanda geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada saçını kısacık görmek hayata karşı zayıf davranmayacağına, ilerleyeceğine, yükseleceğine, insanların imrenerek baktığı kimse olacağına, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine tabir olunur.

Rüyada saçını kısa ve siyah görmek aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, uzun zamandır hasretini çektiği biriyle kavuşacağına, kendisine verilecek büyük bir destek sayesinde kendi işini kuracağına delalet eder.

Rüyada saçlarını kısacık kestirmek rüya sahibinin, yeteneklerinin ve becerilerinin karşılığını bulacağına, neşeleneceğine, yarınlarına umutla bakacağına, can bulacağına, yaşamının tazeleneceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments