Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçını kısa ve sarı görmek

Rüyada saçını kısa ve sarı görmek

Rüyada saçını kısa ve sarı görmek kazancının azalacağına, onlar sayesinde rızıktan ve kazançtan yana daha fazlasıyla nasipleneceğine ve kolay yaşamak için gerekli olan tüm koşullara sahip olacağına, parasının her geçen gün artacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, kötü giden şansın yakın zamanda iyiye döneceğine, hayırlı günler yaşayacağına, rüyayı gören kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına ve kişinin adeta isyan noktasına geleceğine, şu anki maddi durumunun ilerleyen yıllarda katlanarak artacağına işarettir.

Rüyada saçını kısa ve sarı gördüyseniz:

  • İlişkilerinizi gözden geçirmeniz gerekebilir.

Rüyada kısa sarı saç görmek sevdiği kişilere yardım edeceğine, hatta eskisinden daha iyi bir hale getirileceğine, yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına, yönetici konumuna yükselerek başka kişilere hükmedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada saçını kısa ve sarı görmek epey zamandan beri yapmak istediği ve bu amaçla gece gündüz çalışıp çok emek verdiği şeylere yakın bir zamanda gerçekleştireceğine, para biriktireceğine ve bu sayede yedi sülalesine yetecek kadar hatırı sayılı bir servetin sahibi olmayı başaracağına, ayrıcalık elde edeceğine inanılır.

Rüyada sevdiğini kısa saçlı görmek dikkatsiz davranışlar yüzünden sevilen bir kimseyi incitecek olan rüya sahibinin sonradan pişman olacağı bir duruma kendisini sürükleyeceğine, ilerleyeceğine, kalkınacağına, müjdeli haberler alacağına, olumlu, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, rahat edeceğine rivayet eder.

Rüyada kısa saçlı olduğunu görmek yardım eden kişilerin haklarının kısa süre içinde ödeneceğine, ailesine karşı görevlerini aksatmayacağına, uğursuz, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına ve onların gazabına gelineceğine delalet eder.

Rüyada uzun saçı kısa kestirmek ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, zor zamanlar geçirileceğine ve yakın zaman içinde çeşitli zorluklar yaşanacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine ve hayırlı bir yola çıkılacağına, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına alamet eder.

Rüyada eşini kısa saçlı görmek kendini sürekli geliştirmek için çabalayacağına, okuyacağına ve bilgileneceğine, çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, rakiplerini çok gerisinde bırakacağına delalettir.

Rüyada saçı kısaltmak karşılıklı olarak ayrılıkların yaşanacağına, yeni bir iş arayışına girip, uzun süre işsizlik çekeceğine, çok büyük ve zor durumlar ile karşılaşacağına yorulur.

Rüyada arkadaşının saçlarını kısa görmek sıkıntıların, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, sevdiği kişilere yardım edeceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine ve aile hayatının hayırlı gelişmelerle dolacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments