Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçı kısa görmek

Rüyada saçı kısa görmek

Rüyada saçı kısa görmek kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine, ekmek ve dünya malı alacağına, emeğinden hayır göreceğine, hiç olmadığı kadar rahat bir döneme gireceğine, sorunlarından ve dertlerinden kurtulacağına, eş, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, başarıya giden yolda hiçbir engeli olmayacağına, rahat nefes almaya başlayacağına, iş ve zaman kaybına uğrayacağına inanılır.

Rüyada saçı kısa gördüyseniz:

  • Bazı kişiler veya olaylar kontrolden çıkmış olabilir.

Rüyada birini kısa saçlı görmek yakın bir zaman içinde hayallerine kavuşacağına, ana baba duası alınması sayesinde hayatın günden güne daha iyiye gideceğine, sevilen bir kişiye yardım edileceğine alamet eder.

Rüyada siyah kısa saç görmek sağlıklı bir ömür süreceğine, yakın bir zaman içinde çok hayırlı ve bütün hayatını baştan sona değiştirecek çeşitli adımlar atacağına, dönülmez yollara gireceğine ve onlarla tüm gemileri yakacağına, hiçbir şartta ve koşulda dinini ve ahlakını boşlamayacağına delalet eder.

Rüyada kısa saçlı birini uzun saçlı görmek sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, uzun ömürlü bir kişi olunacağına, çok büyük borçlar alacağına, çok kötü günler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saç kısaltmak yollarını ayrıma kararı alacaklarına ve aralarına nefret gireceğine, onlarla gerek ticari olarak gerek de gönüllü olarak güzel işler yapacağına, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına delalettir.

Rüyada saçın çok kısa kesildiğini görmek rızkının genişleyeceğine, parasının ve ekmeğinin çoğalacağına, hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine, elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına inanılır.

Rüyada kısa saç kestirmek zor bir durumdan sevdiği kişilerin vereceği yüklü miktarda bir yardım sayesinde sorunlarını çözeceğine, bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine, hiçbir sorun yaşamayacağına, sorunlarının azalacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine işarettir.

Rüyada saçlarını kısacık kesmek yapacağı işler ve atacağı doğru adımlar sayesinde hayatının çok daha iyi bir hal alacağına, aile içindeki huzurunun ölene kadar aynı şekilde süreceğine, sorumlu tutacağına işaret eder.

Rüyada başkasının saçının kısa olduğunu görmek büyük atılımlar yapılacağına, bu atılımlar sayesinde üst yöneticiler tarafından çok güzel bir noktaya gelineceğine, boş vaktinin hepsini onun yanında geçireceğine, çabalarının boşa çıkacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments