Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin saçında bit görmek

Rüyada birinin saçında bit görmek

Rüyada birinin saçında bit görmek iş hayatının ve maddi durumunun daha iyi bir hal alacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, birbirlerinin sıkıntılarına koşulacağına, sonra kendi işini kuracağına, işlerinin yoluna gireceğine, gelirinin çoğalacağına, ruhsal ve parasal olarak istenmeyen bazı olaylar yaşanacağına, hayallerinin gerçek olacağına, şansının açık olacağına, yarınlarının kazançlı ve mutlu geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada birinin saçında bit gördüyseniz:

  • Hayatınızda yaşam tarzınıza faydası olacak değişiklikler yapmalısınız.

Rüyada saçlarını bitlenmiş görmek ailevi sorunlar yaşanacağına, el attığı birçok işte zarar edeceğine, çok kazançlı olarak girdiği işlerden büyük zararlara uğrayarak çıkacağına, hastalanacağına, borçlanacağına ve zor zamanlar geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşının saçında bit görmek geçimin daha kolay hale geleceğine, ev içinde de, işte de mutlu olunacağına, üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına ve kira masrafını bundan sonra birikim için kullanacağına, bu sayede de geleceği için isabetli olacak bir iş yapma fırsatı elde edeceğine delalet eder.

Rüyada başka birinin saçında bit görmek sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, bu güzel gelişmeler sayesinde kendisine olan güveninin artacağına, daha iyi ve güzel çalışmalara gireceğine, çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine, ibadetlerini de aksatmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada saç tararken bit görmek çok büyük yatırımlar gerçekleştirip yardıma muhtaç insanlara destek olacağına, ardından birçok konuda yardımcı olacağına, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine ve çok uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu şeyleri gerçekleştirme fırsatı yakalayacağına tabir olunur.

Rüyada saçına bit girdiğini görmek çok daha zor durumların altından rahat bir şekilde çıkacağına, yoluna engel olarak çıkan kişileri kolaylıkla mağlup edeceğine, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, rızkının genişleyeceğine, başı dik, göğsü önde yani mağrur kimse olacağına delalet etmektedir.

Rüyada saçına bit düşmek düşmanlıkların biteceğine, kişinin kindar bir tutum sergileyeceğine, elinde avucunda kalan malvarlığını kullanarak çıkış yolları arayacağına, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine delalettir.

Rüyada saçta siyah bit görmek bir sebeple çok üzüleceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına, musibetlerin ve rahatsızlıkların ortadan kalkacağına, kazancın daha da artacağına tabir olunur.

Rüyada saça bit düşmek ertelenen bir tatile çıkılacağına, bu sayede yaşanan sorunlardan kısa süre içinde uzaklaşılacağına ve hem maddi hem manevi olarak rahata erileceğine, rüya sahibini çok heyecanlandıracak ve büyük firmalar arasına adını yazdırmasını sağlayacak işlere imza atacağına, iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments