Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçına bit düşmek

Rüyada saçına bit düşmek

Rüyada saçına bit düşmek beklentilerinin gerçekleşmeye başlayacağına, sorunlarının çözümü için canla başla çalışacağına, iş hayatında çok büyük bir yardımda bulunacağına ve aile hayatı ile ilgili bir sorunu çözeceğine, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine, büyük borçların altında ezileceğine, yapılan hataların tekrarlanacağına, yeni arkadaşlıklar kuracağına, rahat edeceğine, gerçek mutluluğu ve huzuru yaşama şansına nail olacağına, alınacak maddi destek ve gösterilecek sabır sayesinde işyerinin düze çıkartılacağına delalet etmektedir.

Rüyada saçına bit düşmek gördüyseniz:

  • Duygularınız başta olmak üzere birçok konuyu ele almanız gerekecek.

Rüyada saçına bit düşmek o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına, kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine, zararların yakında telafi edileceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına ve çok büyük maddi zararlar edeceğine işaret eder.

Rüyada saça bit düşmek yaşadığı bunalımdan kurtulacağına, işine ve sevdiklerine dört elle sarılacağına, yaşam enerjisini geri kazanacağına, yarınlara olan inancını yitirmeyeceğine, yükünün azalacağına ve böylelikle içine düştüğü maddi sıkıntının da sonunun geleceğine, fakir fukaranın karnının doyurulacağına delalettir.

Rüyada bit düşmek ne kadar daralsa da, morali bozulsa da, gelecekte daha dirayetli biri haline geleceğine, onurlu bir hayat süreceğine, kiracı olmaktan kurtulacağına, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine delalettir.

Rüyada kafasına bit düşmek maddi sıkıntılarından kurtulacağına, söz, yetki ve imza sahibi olacağına, insanları yönlendiren, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine, işini bırakıp ailesinin yanına dönmeyi düşüneceğine delalet etmektedir.

Rüyada kafaya bit düşmek ailesine daha iyi yaşam koşulları sağlayabilmek adına işlerini büyütmek için mücadele vereceğine, işsiz olarak geçen zamanların zararını çıkarmak için kendisini çok yoracağına, evini geçindirmek ve hayatını sürdürmek için alınteri dökerek kazanç elde edeceğine, karalar bağlayacağına alamet eder.

Rüyada bitlenmiş saç görmek kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine, sorumluluklarının ve yükümlülüklerinin artacağına, bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine rivayet etmektedir.

Rüyada saçından bit toplamak kişinin olayların farkına vararak yaptığı hataları göreceğine alamet olan rüya, ruhsal olarak da bir uyanış hali içinde olunacağına, yurt dışında eğitim hayatına devam etmek için yollar aranacağına, sorunların zor bir durum yaşatacağına alamet eder.

Rüyada başkasının saçından bit ayıklamak büyük kazançlar getireceğine, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına, bir sebeple moral olarak çok kötü olacağı bir döneme gireceğine, iş hayatı ile ilgili çok radikal kararlar alacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments