Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçlarını bitlenmiş görmek

Rüyada saçlarını bitlenmiş görmek

Rüyada saçlarını bitlenmiş görmek güzel günlerin sona ereceğine, varlıklı ve konforlu bir hayat sürüleceğine, ortağının başka kimselerle iş çevireceğine ve büyük can sıkıntısı yaşayacağına, bugüne değin görmezden geldiği duygularını ortaya çıkaracağına, yardım edeceği bazı kişiler ile çok büyük bir işbirliğine gideceğine ve bu sayede herkesin kıskanarak bakacağı işlere imza atacağına, maddi zarar edeceğine, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına, uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine, güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına, kişisel problemlerini çözeceğine, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına alamet eder.

Rüyada saçlarını bitlenmiş gördüyseniz:

  • Belli işlerinizde veya girişimlerinizde size yardım etmek isteyen veya iş birliği yapmaya hazır kişiler olabilir.

Rüyada saçlarını bitlenmiş görmek işinden uzaklaşacağına, keyfini, neşesini, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada saçında canlı bit görmek rızkının bollaşacağına, elinin de bolluk göreceğine, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine, maddi ve manevi bütün sıkıntıların, sorunların ve üzüntülerin son bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saçından bit taramak insanları kandıracağına, sevdiklerine de her şeyin en iyisini vereceğine, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına tabir olunur.

Rüyada saçını bitlenmiş görmek sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine, sağlık sorunlarının kısa zaman içinde şifa bulacağına, iş ile ilgili çok hayırlı fırsatların gerektiği gibi değerlendirilemeyeceğine tabir olunur.

Rüyada saçtan bit toplamak makam sahibi olacağına, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, evini ve ailesini unutacağına, kişinin tüm kötülüklerden, kazalardan ve belalardan korunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saçtan bit taramak işlerinin hızlanacağına, temizliğine ve beslenmesine dikkat etmesi sayesinde çok sağlıklı ve uzun ömürlü bir kişi olacağına, parasız kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada saçında bit öldürmek güzel ve yaşanılır hale geleceğine, kötü yönde hareket edeceğine, uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına alamet eder.

Rüyada kızının saçında bit görmek moralini ve neşesini kaybedeceğine, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, hayal ettiği ve çok istediği herşeye kavuşacağına, bir sebeple borcun gittikçe artacağına, daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments