Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada alevi söndürmek

Rüyada alevi söndürmek

Rüyada alevi söndürmek işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine, çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına, yeni bir işle ilgili bir sorun çıkacağına ama bu sorunun kısa süreli olacağına ve daha sonra işin düzgün bir şekilde ilerleyeceğine, insanlara olan güvenini kaybedeceğine, ancak iş hayatında sahip olunan itibar sayesinde bu sorunun kısa bir sürede bertaraf edileceğine, attığı adımların pek iyi sonuçlar vermeyeceğine, boş kuruntularla uğraşacağına, yapılacak olan büyük bir çalışma sayesinde çok daha hayırlı kazançlar elde edileceğine, bunun hem meslek hem de özel hayatına darbe vuracağına, toparlanmasının da uzun süreceğine alamet eder.

Rüyada alevi söndürmek gördüyseniz:

  • Daha fazla soru sorulması gerekiyor olabilir.

Rüyada alevi söndürmek kazanç elde edeceğine, kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, deyim yerindeyse canla başla çalışacağına, çok başarılı olacağına, ilerleyeceğine delalet eder.

Rüyada alev söndürmek zamanının çoğunu kendisi için çok değerli olan ailesine ayıracağına, çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına, hasta ise iyileşeceğine işaret eder.

Rüyada büyük alev görmek el attığı bütün projelere başarı kazandıracağına, kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına, çok büyük mutluluklar ve çok güzel günler göreceklerine, bu sayede sıkıntıya düşülen bir anda her zaman yardıma koşacak ve rüya sahibini savunup koruyacak bir kişi olacağına tabir olunur.

Rüyada yanan alev görmek ticaretinin gelişeceğine, kısa süre içinde kurtuluşa ereceğine, çok üst mevkilere kadar yükseleceğine ve ülke yönetimi ile ilgili kademelerde görev alacağına işaret etmektedir.

Rüyada alev görmek ancak bu duruma rağmen sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, çok büyük hayır duaları alacağına, dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine, âlim kişiler arasına gireceğine, itibar kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada yerden alev çıktığını görmek işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, gözyaşının kuruyacağına, gönül sızılarının dineceğine alamet eder.

Rüyada denizde alev görmek alınan kararlar sayesinde çok büyük zarara uğramaktan ve kötü durumlara düşmekten kurtulacağına, ticarete adım atacağına, kısmetlerinin hiç eksilmeyeceğine alamet eder.

Rüyada sobada alev görmek hem de iş hayatına yansıyacağına, işlerine dört elle sarılacağına, insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments