Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada alev söndürmek

Rüyada alev söndürmek

Rüyada alev söndürmek zor zamanlar geçirileceğine, uzun yıllar etkisinden kurtulamayacağı olumsuzluklar yaşayacağına, kişinin rahat ve huzurlu hayatının sona ereceğine, girişimlerde bulunacağına, emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, onunla ortak pek çok noktası olduğunu göreceğine ve bu kişi ile ilerde hem iş ortaklığı yapacağına, deyim yerindeyse elinin döneceğine, söz, yetki ve imza sahibi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada alev söndürmek gördüyseniz:

  • Elinize ender görülür nitelikte bilgiler geçebilir veya ortaya çıkan haberlere yorum getirmeniz gerekebilir.

Rüyada alev söndürmek rakiplerine karşı güç elde edeceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, hafifleyeceğine, mutlu olacağına delalettir.

Rüyada alevi söndürmek sorunlarının ve problemlerinin de son bulacağına, sorun yaratan kişileri hayatından uzaklaştıracağına, sıkıntıların tez zamanda çözüm bulacağına, toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına ve arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine alamet eder.

Rüyada alevi olmak aile hayatında çok güzel haberler alacağına, kurulmuş bir ortaklığın  bozulması ile parasal olarak dara düşüleceğine, hep daha ileriye gitmek için çabalayacağına, çalışkanlığı, inancı ve kendine olan güveni sayesinde niyetlendiği her işte muvaffak olmayı bileceğine alamet etmektedir.

Rüyada alevileri görmek etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, işlerini kısa zamanda büyüteceğine, her zorluğu kolaylıkla yenebileceğine delalettir.

Rüyada denizde alev görmek kazancını birkaç kat arttıracağına, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine, sıkıntıların tekrarlanmaması için çeşitli önlemler alınacağına, işlerini yoluna koyacağına, eline geçen yüklü miktarda kazanç sayesinde çok rahat edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sönmüş ateşi alevlendirmek tartışmaların sonlandırılacağına, afiyette olacağına, sorun olarak canını sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde büyük bir sabır göstermesi sayesinde ortadan kalkacağına delalet eder.

Rüyada alevler içinde kalmak yeni kapılar açılacağına, ancak çok büyük bir zarar görmesine, çok zor bir duruma düşmesine ve büyük üzüntüler yaşamasına rağmen herhangi bir şekilde düzelme olmayacağına, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına delalet etmektedir.

Rüyada alevi dedesi görmek iş dünyasında sahip olunan ünün lekeleneceğine, rahat bir nefes alacağına ve çok daha hevesli bir şekilde çalışmaya devam edeceğine, dert ettiği maddi sorunları ve bunlara bağlı olarak ortaya çıkan ailevi sorunları yakın bir zaman içinde çözeceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments