Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yanan alev görmek

Rüyada yanan alev görmek

Rüyada yanan alev görmek arkadaş, dost olarak gördüğü insanlardan zarar göreceğine, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, hayır işleri ile uğraşılacağına, bir sebeple eldeki bir işte zarara düşüleceğine, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, mutluluktan havalara uçacağına ve çok güzel günler göreceğine, manevi olarak huzur içinde olacağına, olumsuz haberler alacağına, gerekse ruhsal olarak içine düştüğü hastalıkları atlatacağına işaret etmektedir.

Rüyada yanan alev gördüyseniz:

  • Hemen hemen herşeyi dert edip, kendinizi üzme meylindesiniz.

Rüyada yanan alev görmek kötülük yapmak isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına, zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine, iş konusunda atak yapmak için şartların uygun olmadığına, ortaklıklarda tartışmaların yaşanacağına işaret eder.

Rüyada birinin alevi olduğunu görmek çok kişi ile iş yapmanın hem avantajlarını hem de dezavantajlarını yaşayacağına, çok zor zamanlar geçireceği, başını hastalıklardan ve üzüntülerden kaldıramayacağına, sıkıntıların çözüme ulaşacağına, endişelerin son bulacağına, üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine yorulur.

Rüyada alevler içinde yanmak hayırlı bir yuva kuracağına, insanlara karşı çok daha anlayışlı olacağına, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, aksiliklerin iş hayatını çok kötü bir şekilde etkleyeceğine ve zararlı bir alışkanlıkla uğraşılacağına delalettir.

Rüyada alevler içinde kalmak makbul olan mallardan alın terinin ve emeklerinin karşılığında hak ettiği şekilde nasipleneceğine, alışveriş merkezlerinde vakit geçireceğine, bazı konser etkinliklerine katılacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına alamet eder.

Rüyada alevlerin içinde olmak mutluluğunun her geçen gün artacağına, gidilen yolda çok büyük bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, daha yeni girdiği işlerde bile çok kısa bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada kor alev görmek bir sebeple yataklara düşeceğine, özel hayatında köklü ve güzel değişiklikler meydana geleceğine, etrafındaki bazı insanlar tarafından ihanete uğrayacağına, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine işarettir.

Rüyada alevi düğünü görmek birçok kişinin yardımına koşulacağına, eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine, sözleri tutulacağına, yalan ve riyayla dolu bir hayata, aşırı hırs nedeni ile gözleri kapanan kişilerin sonunda büyük hatalar yapacağına delalettir.

Rüyada ateş alevi görmek sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, kişinin aşırı kibirli hareketlerinin faturasının çok ağır olacağına, geniş bir rızka kavuşacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments