Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin ölüm tarihini görmek

Rüyada birinin ölüm tarihini görmek

Rüyada birinin ölüm tarihini görmek çok farklı bir kişi olacağına, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine, hane içinde tartışmaların başgöstereceğine, kendini toparlayamayacağına, sıkıntılar yüzünden çok büyük maddi kayıplara uğrayacağına, hatasını görmesine yardımcı olan ebeveynleri sayesinde gelecekteki hayatında rahat edeceğine, kaderinin ve şansının yüzüne güleceğine, düzeninin sarsılacağına, yol yordam sorulan ve kendisinden de akıl danışılan kimse olacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin ölüm tarihini gördüyseniz:

  • Şahsi evraklarınızı koruma altına alın.

Rüyada ölüm tarihini duymak yakın zamanda istenmeyen bazı tartışmaların yaşayacağına, parasal ve ruhsal olarak çok iyi olunacağına, yöneticilerinin ya da müdürlerinin dikkatini çekmeyi başaracağına bu sayede işinde çok daha iyi yerlere geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinin ölüm tarihini görmek bazı kimselere haksızlık edeceğine, girdiği her işte etrafındaki kişilere de kazanç sağlayacağına, gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına alamet eder.

Rüyada ölüm tarihini öğrenmek iş hayatı ve eğitim hayatı konularında çok güzel noktalara gelineceğine, rakiplerini mağlup edeceğine, çok üzücü olaylar ile karşı karşıya kalacağına alamet eder.

Rüyada ölüm tarihi görmek bunları tekrar etmemek için kendine söz vereceğine, hayır dualarına nail olacağına, büyük başarı kazanacağına inandığı işlerle ilgileneceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölüm tarihini görmek bolluk ve bereketin artacağına, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına, para yerine geçen herhangi bir belgenin karşılığı olmadığına dair bir haber alınacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine tabir olunur.

Rüyada mezar taşında ölüm tarihi görmek dertlerinden kurtulacağına, bol nimete kavuşulacağına, karamsar ruh halinden kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada mezar taşında ölüm tarihini görmek çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştirip çok daha rahat bir hayata sahip olacağına, bazı adımlar atacağına, rızkının genişleyeceğine ve çok daha kolay bir hayatının olacağına yorulur.

Rüyada başkasının ölüm tarihini görmek içinin kıpır kıpır olacağına, mutluluk ve heyecandan da yerinde duramaz hale geleceğine, çok büyük bir mutluluk duyulacağına, çok büyük işlere girerek çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments