Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüm tarihini duymak

Rüyada ölüm tarihini duymak

Rüyada ölüm tarihini duymak hayırlı olan mallara ve paraya kavuşacağına, her anlamda feraha kavuşacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine, işlerinin açılıp kazancının artacağına, dedesinden kalan bir toprak sayesinde ev alacağına, çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine ancak daha sonra sıkıntılı bir döneme gireceğine, bir arsa veya kirada olan evini satarak borçlarını ödeyip, temize çıkacağına, hayatının bir anda çok güzel hale geleceğine, işlerinin zarara uğrayacağına, sıkıntı ve sorunların başgöstermeye başladığına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına delalettir.

Rüyada ölüm tarihini duymak gördüyseniz:

  • Ya da ilişkinizdeki kişinin.

Rüyada ölüm tarihini duymak sahip olduğu işteki başarılarının kendisinde gurur ve özgüven duygularını yenileyeceğine, ruhsal açıdan kendisinde güç bulan kişinin her işe gözü kara bir şekilde atlayacağına, zarar ettiği ya da beklemeye aldığı işleri kısa süre içinde düzeltip kara geçireceğine, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölüm tarihini görmek sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede yakın bir zamanda kurtulacağına, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, sıkıntılı ve zor günler geçireceğine fakat yalnız kalmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin ölüm tarihini görmek sonrasında konuşarak sorunları çözeceğine, başarılı ve çok büyük kazanç elde edileceğine, kişinin artık rahat bir nefes alacak kadar iyi bir duruma geleceğine yorulur.

Rüyada başkasının ölüm tarihini görmek hayallerinin yıkılacağına, düzenli ve disiplinli bir yaşam kuracağına, bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölüm tarihini öğrenmek hayırlı haberler alacağına, sevineceğine, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, maddi gücünün yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada mezar taşında ölüm tarihi görmek yakın bir zamanda okul hayatının tekrar başlayacağına, maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine, şansının yaver gideceğine, başarılarının artacağına işaret eder.

Rüyada ölüm tarihi görmek işlerin düşeceğine, işlerin yoluna sokulacağına, iş hayatında kazanç elde etmeye başlayacağına delalet eder.

Rüyada mezar taşında ölüm tarihini görmek devletle ilgili bazı sıkıntılar çıkacağına, rüya sahibinin daha farklı bir hayatı benimseyeceğine, yaşam refahının düşeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments