Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının ölüm tarihini görmek

Rüyada başkasının ölüm tarihini görmek

Rüyada başkasının ölüm tarihini görmek iş sahibi olunacağına, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, daha doğru karar verebilmesi için ona yardımcı olacağına, hayırlı terfiler alınacağına, makam ve kariyer sahibi olunacağına, helal kazanç elde edileceğine, fırsatların ardı ardına gelmesi üzerine hayatına çok daha farklı bir şekilde yön vereceğine, üzgün ve mutsuzsa çok mutlu olacağı haberler alıp keyifleneceğine, bol bol hayır duası alınacağına, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine, zamansız bir ayrılık haberi alınacağına tabir olunur.

Rüyada başkasının ölüm tarihini gördüyseniz:

  • Konuyu yıpratmamaya çalışmalısınız.

Rüyada ölüm tarihini görmek mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, maddi olarak çok büyük kazançlar elde ederek çok iyi bir duruma geleceğine, yediğine ve içtiğine özen göstereceğine alamet eder.

Rüyada mezar taşında ölüm tarihi görmek tartışmaların ve huzursuzlukların son bulacağına, ailenin dağılmasına veya ciddi hasar görmesine, rüya sahibinin elindeki imkanları, nüfuzunu da kullanarak gerekli adımları atacağına alamet eder.

Rüyada ölüm tarihini duymak rüya sahibinin emeklerinin karşılığında layık olduğu rızkı ve geliri elde edeceğine, çok zor dönemlerin geçirileceğine, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, kendisine zenginlik getirecek yatırımlar yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölüm tarihi görmek maddi imkânlarının artacağına, elinize geçecek paraların hızlı bir şekilde kaybolacağına, büyük borçlara girmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada başkasının ölüm tarihini görmek bir sebeple rüyayı gören kişinin çok sinirleneceğine, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine, bunun da kendisi için hayırlı olacağına delalettir.

Rüyada ölüm tarihini öğrenmek çabalarının boşa çıkacağına, sorun üstüne sorun yaşanacağına ve maddi açıdan çok kötü bir işe girileceğine, beklentilerinin yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada mezar taşında ölüm tarihini görmek rüyayı gören kişiye hayırlı kısmetler ve büyük başarılar sağlayacağına, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin tekrarlanmayacağına, aşık olacağına tabir olunur.

Rüyada birinin ölüm tarihini görmek beklentilerinin gerçekleşeceğine, arzularının yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına, büyük mutluluklar yaşayacağına, özellikle de özel hayatında fırtınalar kopacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments