Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezar taşında ölüm tarihi görmek

Rüyada mezar taşında ölüm tarihi görmek

Rüyada mezar taşında ölüm tarihi görmek hayırlı kazançlar elde edileceğine ve mutlu bir beraberlik yaşanacağına, içinde barındırdığı bütün sıkıntılarının sona ereceğine, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine ve uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar rahatlık yaşanacağına, zor ve karamsar günler geçireceğine ve ruhsal olarak yıpranacağına, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine, çok hayırlı ve kazançlı çalışmalar yapacağına, bir türlü ödeyemediği borçlarını yakında ödeyeceğine, kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına, her işinin gücünün kolaylıkla hallolacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mezar taşında ölüm tarihi gördüyseniz:

  • Belki sizden biraz daha aktif olmanızı istiyor veya istenildiğinden emin olmayı arzuluyordur.

Rüyada mezar taşında ölüm tarihi görmek uzun zaman önce aldığı borçların ödemesini yakın zaman içinde bitireceğine, uğranacak maddi zararlardan ötürü sıkıntıya düşüleceğine, büyük üzüntü verecek olayların yaşanacağına, kendine olan güvenini kaybedeceğine delalettir.

Rüyada mezar taşında ölüm tarihini görmek hayatının istediği gibi yürüyeceğine, borçların yakın zaman içinde biteceğine, önemli hastalıkları ya da içinden çıkılmayacak sorunları olmayacağına rivayet eder.

Rüyada ölüm tarihini görmek büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, maddi açıdan sıkıntı duyulacağına, yapılan bir evlilikten pişman olunacağına işaret eder.

Rüyada ölüm tarihini duymak adım atacağı bir işte karşısına çıkacak bir sorundan ötürü ilerleyen dönemlerde de tökezleyeceğine, şans ve bereket kapılarının açılacağına, işlerinin de istediği şekilde yürüyeceğine, almış olduğu bir borcu sıkıntısız ve kesintisiz bir şekilde ödeyeceğine ve insanların parmakla göstereceği ve saygı duyacağı bir kişi olacağına rivayet eder.

Rüyada birinin ölüm tarihini görmek toparlanacağına, bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine, kafa dağıtacak kısa bir izne çıkılacağına ve daha iyi fikirlerle geri dönüleceğine işaret eder.

Rüyada ölüm tarihini öğrenmek yanlışının da çevresinde deyim yerindeyse yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, uzun bir zamandan beri içinde bulunduğu üzüntülerden yakında kurtulacağına, eşiyle arasına nifak sokulacağına ve kişinin kendisini ifade etmekte çok zorluk çekeceğine yorulmaktadır.

Rüyada başkasının ölüm tarihini görmek sıkıntılı ve sorunlu dönemlerin biteceğine, sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına, moralin ve keyfin yerine geleceğine, hasta kimsenin eski neşesine kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölüm tarihi görmek aralarında istenmeyen olayların başgöstereceğine, terfi edeceğine bu vesileyle yokluktan kurtulacağına, geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments